Вижте в какъв разкош живее Слави Трифонов! Начинът, по който е обзавел апартаментите си ще ви шашне!

1
107
Добави коментар
slavchev
slavchev

Слави Трифонов е мултимилионер в имоти, собствеността му смайва!

Слави Трифонов отдавна се е наложил като един от най-богатите хора в България. Той обаче е твърде „пестелив“ като не пръска пари за скъпи играчки, пътувания и глезотии, а влага основната част от финансите си в недвижимо имущество.

Само в столицата шоуменът притежава четири грамадни апартамента и една къща в тузарския квартал „Делта хил“, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов.

Последният обаче е бедняк в сравнение с шефа си, пише вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов притежава изумителни имоти в столицата и на морето. Само жилището на бул. „България“, което Слави Трифонов обитава към днешна дата, се простира на рекордната площ от 380 квадратни метра. То е ситуирано в сградата на култовото заведение „Джанъм“, а откакто се раздели с Мартина Огнянова, Слави Трифонов се върна в него.

Дългия разполага и с разкошен мезонет в полите на Витоша, както и с два огромни апартамента в „Драгалевци“, всеки от които е на площ над 150 квадратни метра.

Безспорно една от неговите най-луксозни придобивки е и апартаментът във Варна, който е част от комплекса „Порт Палас“.

Само бароковата мебелировка в него обаче струва точно толкова, колкото и самото жилище, разкриха източници, близки до шоумена. В родния си Плевен, Слави Трифонов разполага с дом от 120 квадратни метра плюс три декара имот в родното си село Тодорово.

„Слави не е от хората, които харчат като луди за последни модели автомобили, парцали, бижута и прочие. Той влага всичко в имоти и в продуцентската си компания. Инвестициите му определено са направени с много ум и познания, така че старините му са застраховани за десетилетия напред“, коментират запознати.

Източник: kliuki.bg