8 неща, които трябва да знаете, ако сте се влюбили в Лъв

1
119
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лъвът е една от най-ярките, огнени и страстни зодии и ако имате такъв партньор, то много ви е провървяло… Но вашият Лъв или Лъвица ще ви ценят повече, ако знаете как да се настроите към тях благодарение на тези 8 важни съвета:

1. От време на време позволете на Лъва да бъде малко егоист

Психолозите съвършено ясно заявяват, че когато хората познават свойствата и характеристиките на своята зодия, това оказва силно влияние върху начина им по който възприемат себе си.

Вашия любим Лъв може би знае типичните характеристики на своята зодия, а може и да не подозира за тях, но във всеки случай ще се смята за абсолютно невероятен човек и в някаква степен е сигурен, че целият свят се върти около него.

Понякога това може да стигне до степен, която изглежда като откровен егоизъм, но трябва да се признае, че през по-голямата част от времето вашият партньор е ннаистина забележителен и напълно заслужава това, което иска.

2. Не забравяйте да напомняте на Лъва колко е забележителен

Както вече може би стана ясно, Лъвовете имат силно его и обичат да слушат похвали и дитирамби за себе си от любимите си. Но те искат да го чуят специално от вас, защото ценят вашето мнение и му се доверяват. По-често хвалете вашия Лъв – за него това е като балсам за душата и скоро ще чуете как мърка от удоволствие.

3. Давайте им само най-доброто (и това, от което наистина имат нужда)

Когато вашият партньор е Лъв, трябва да му подберете достоен подарък. Защо? Защото те обичат хубавите и качествени неща. Така че ви съветваме предварително да съберете пари, за да може на подходящата дата да му купите най-доброто от това, което му е на сърце.

4. Не възприемайте честността и прямотата на Лъва като лична обида

Лъвовете се отличават с това, че винаги имат свое мнение. Винаги и за всичко, включително и за дрехите и накитите, които трябва да сложите точно сега.

Освен това, те не се стесняват да изказват мнението си, дори ако то е негативно. Ако облеклото ви не ви подхожда изобщо, не е ли по-добре да ви кажат честно за това?

5. Бъдете романтични с вашия Лъв

Както вече споменахме, Лъвовете обичат да са център на внимание… обичат и кога са обградени от романтика. Накарайте своя Лъв да се почувства специален – прегърнете го внезапно и го целунете, подарете му някоя приятна дреболия, направете му отпускащ масаж вечер след работа и вечеря на среща… правете това възможно по-често.

Лъвовете обичат обкръжението им да е приятно и “топло”, така че се постарайте да го направите точно такова – топло, нежно, чувствено… Нека вечерите ви бъдат колкото се може по-страстни и романтични – това ще се хареса не само на вашия Лъв, но и на вас самите.

6. Не заставайте между Лъва и неговия прайд

Вашият любим Лъв е верен до невъзможност и предан на малцината, на които им е провървяло да бъдат в тесния кръг на близките му приятели. Веднъж избрал вас, Лъвът едва ли ще “ловува” друга плячка, но все пак обича да го “почесват” с комплименти и е готов да си ги изпроси от когото трябва.

Но това, че вашият Лъв се радва на комплиментите от страна на срещуположния пол, изобщо не значи, че има нужда от нещо друго от тях. Ако той е избрал вас, можете да сте сигурни, че докато сте заедно, той ще е само с вас.

7. Опитайте се да не ревнувате Лъва от многобройните му фенове

Както вече споменахме, Лъвовете са верни на своите избраници. Но и са много харизматични, което значи, че обикновено са обградени от много хора, които ги харесват.

Старайте се да не се възмущавате от тълпата хора, флиртуващи с тях или просто греещи се на лъчите на лъвската харизма. Повярвайте, вашият партньор ще ви бъде благодарен за това.

8. Бъдете интересни и леко недостъпни

Лъвът е кралят на джунглата, обича да ловува избраната плячка (именно вас) и често процеса на ловуване го привлича не по-малко от резултата. Това не значи, че трябва да демонстрирате липса на интерес към него и да флиртувате с когото ви падне. Не, трябва просто да бъдете… да кажем така, по-трудно достъпни за своя партньор.

Свързани