Искрено и лично с Playboy зайчето Михаела Тодорова

1
147
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес искрено и лично си говорим с едно от новата партида зайчета на Любен Дилов-син – Михаела Тодорова. Видяхме я на наградите „Знаменитост на България”, от където си тръгна с приза  „Най-актуална плеймейтка за  2018” и с шармантно боди, дарено от Ива Атанасова, което купи за 200 лева от благотворителния търг, който се проведе по време на наградите. Всеки от наградените трябваше да даде своя лична вещ, която да бъде разиграна на търга. За него, Михаела дари изящна икона на Архангел Михаил.

Дами и господа, с огромно удоволствие искаме да ви представим историята на едно 20-годишно момиче, което смело и без свян преследва мечтите си. Тези мечти, които не са някаква мимолетна прищявка, която просто трябва да се осъществи. Тук говорим за стремежи, които се зараждат още в невинната детска главица и остават постоянни до днешния ден. Мечтите са, за да се преследват и постигат.

Уникалното при тази плеймейтка е в това, че тя кара хората да се вглеждат в хубавото в себе си, а не да обръщат внимание на недостатъците си и сами ще се бедите в това. Момиче, уважаващо и зачитащо семейството си.

Тя сама разкри себе си, защото е чист човек. Защото позата й е непозната. Застава пред обектива като себе си. Показва това, което е в душата й, а тя е свободна, дива, разкрепостена и има нуждата да го покаже. Има нуждата да крещи, че не е окована във веригите на срама и предразсъдъците.

Говори Михаела Тодорова:

Второто нещо, след феноменалната ти и нетрадиционна красота, което прави впечатление на хората е това, че ти си момиче от провинцията. Момиче от малкия град, което е успяло да покори върхове, за които повечето девойки мечтаят, и то за крехките си 20 години. Осъзнаваш ли отговорността, която носиш към цяло поколение невръстни момичета, които, прочитайки твоята история, ще тръгнат по стъпките ти?

Благодаря за милите думи. Наистина съм от много малък град и там е трудно да се развивам в тази сфера. Дори е невъзможно.  Затова се преместих в София. При мен нещата се случиха много бързо и неочаквано. Отговорността е много голяма, но всеки сам избира своя път и начин на живот. Бих се радвала, ако повече момичета имат смелостта да тръгнат по моите стъпки и се амбицират от моята история, която ще споделя с теб!

Като медийна и популярна личност, ти си натоварена с отговорната задача да бъдеш модел за подражание. Вече стана модерно да казват, че, ако не можеш да бъдеш положителен пример, то тогава бъди лошо предупреждение. Ти какъв пример искаш да дадеш на твоите фенове, които, убедена съм, вече са много. Мен ме грабна от първия момент. Можеш ли да дадеш лични съвети, родени от твоя собствен живот и опит, на младите момичета, които искат да бъдат моделки? Playboy ли е най-подходящият старт за една крехка неосъзната душа, току-що навършила пълнолетие?

Старая се да бъда, но всеки човек си е индивидуален и смятам, че трябва да се стремят да са различни, а не да копират дадена личност. Много хора ме харесват и смятат, че съм положителен пример, но винаги ще има и от другите, които няма да ме харесват и разбират.
Аз имам изяви от доста малка. Първата ми беше на 8. Участвах в конкурс за най-красиво дете и, разбира се, го спечелих.  Тогава се амбицирах и винаги съм знаела, че някой ден ще стана модел, защото съм го искала много силно…
 Още от мъничка си съчетавах сама дрехите, без да ми помага никой, и карах мама по цял ден да ме снима.
Playboy е много голям трамплин. Oтваря доста врати занапред, но не мисля, че е за всяко момиче, което тепърва се сблъсква с живота и се мести от провинцията. Иска се здрава психика, защото има много негативни коментари и, ако девойката се влияе, няма да издържи на натиска. На мен никога не ми е пукало какво ще кажат хората и винаги съм правила това, което искам и чувствам!

 Убедена съм, че този въпрос ти е задаван стотици пъти, но аз искам да ми отговориш искрено! Усещаш ли да витае чувството на срам във въздуха, когато си покрай родителите и роднините си? Вероятно последният път, когато са те виждали голичка е било, когато си била малко момиченце.

Хиляди пъти, но този ми е един от любимите въпроси и ще ти отговоря напълно искрено, както и на всички останали. В началото наистина ме беше много срам от тях. По-скоро бях притеснена от това как ще реагират и дали ще го приемат. Майка ми знаеше още в началото, още преди да се снимам, но на никого другиго от семейството не бях споменала. Когато излезе броят най-много се притеснявах от реакцията на дядо и тати. Повече от тази на дядо, понеже за него все още съм си малкото момиченце, което учеше да кара колело и да си връзва връзките на маратонките. Той ме научи на много неща и не исках да ме възприема занапред като ‘голото момиче от списанието’. Той го видя последен. Криех го доста време, но накрая му споделих и той си сложи очилата и започна да го разглежда. Тогава даже излязох от стаята. Никога няма да забравя този момент! Беше ми много неудобно. След това ми каза, че съм много различна там и, че на живо съм много по–красива.

 Разкажи ми, моля те, как точно се случи , че да вземеш решението да се снимаш в Playboy. Някой ти каза нещо? Някой те подстрека? Или ти сама взе това решение? Имаше ли някакви притеснения, относно разголването, които след това преодоля?

Стана много случайно. Буквално просто, докато си стоях вкъщи.
Аз самата не съм търсила нищо. Винаги съм искала, но не съм се занимавала да търся и да се предлагам за снимки.  От самото списание сами ме намериха. Много ме бяха харесали и ми предложиха да се снимам. Когато това стана имах сериозна връзка, но човекът до мен не беше съгласен и се опитваше да ме откаже през цялото време. Но аз не съм го мислила и знаех, че го искам и, че ще го направя, колкото и пречки да имам. Така и приключиха отношенията ми с това момче. Обаче аз съм горда, че направих това което искам, без да се поддам на чуждите предразсъдъци.
Нямах никакви притеснения от снимките. Винаги съм обичала да бъда по–разкрепостена и провокативна и това беше точно за мен. Дори на снимките имаше мои близки приятели, които през цялото време снимаха с техните телефони и изобщо не ме притесняваше фактът, че ме гледат гола. Определено Playboy не е за срамежливи момичета!

 Изглеждаш изключително самоуверена и щастлива. Това говори за безусловна подкрепа от страна на близките ти хора. Така ли е? Правилно ли съм преценила?

Много съм щастлива и уверена, така е. И това се дължи единствено на моето семейство и близките ми хора. Подкрепят ме страшно много и са ЗА да се показвам, защото според тях имам какво да покажа. Майка ми и баща ми присъстват на много мои изяви. На представянето на броя бяха там с мен и през цялото време ме подкрепяха и се радваха, дори повече от самата мен. Отворени хора са и са с мен във всичко. Много им благодаря, защото, най-вече, заради тях съм това, което съм в момента.♥

 Вече си наясно, че има дежурни въпроси, които ще ти бъдат задавани многократно. Ето един от тях- с какво образование си и какво си завършила? По кой предмет или дисциплина беше най-добра? Или беше добра в това да бъдеш център на вниманието, повече с красотата и излъчването си, отколкото със знания и високи оценки?

Засега съм със средно образование, просто защото не съм решила какво искам да следвам. Искам да съм сигурна, че когато записвам в университет, ще уча това, което наистина ми харесва, защото желанието ми е след това да го работя.
Завърших профилирана гимназия за фризьорство и козметика. Там ме научиха на много неща. Едно от най-важните е, че още от тогава имам умението ежедневно да поддържам добър външен вид. Никога не съм била отличничка. Най-интересният предмет ми беше психология и винаги слушах много съсредоточено в този час.
Но още от малка наблягам повече на външния си вид. Не знам дали това е за добро или лошо – просто съм си такава. Всички учители ме харесваха много и ме наричаха „Нашето Барби”. Радваха ми се страшно много. Имах проблем с първата смяна, защото обичам да си спинкам до късно и трудно ставах за първите часове, но те винаги ми прощаваха.

 Тази година Любен Дилов заяви, че новата селекция от зайчета е изпълнена с умни и красиви жени и каза, че търсенето е съсредоточено в нещо различно. Ти ли си олицетворението на това „различно нещо”? С какво си по-различна от другите playboy зайчета? Какво лично ти смяташ, че те отличава от тях?

Много благодаря на главния редактор на списание Playboy, Любен Дилов, за страхотната концепция, която измисли за мен! Моята роля беше на срамежлива колежанка, но това е само, докато не започна да се събличам. Самата концепция с мен беше по–различна, защото тя е за 11 момичета, а списанието се казваше „11+1 на ум”. Аз бях момичето, което играеше роля на 1 на ум.
Според мен съм по–различна с това, че самата ми история е доста по–различна от на всички останали момичета и идеята беше да ги провокирам да станат малко по–естествени и да бъдат себе си.

 Всичко по теб естествено ли е? На кои части от тялото си си правила корекции. Сега съжаляваш ли за тях?

Имам само една корекция и тя е на гърдите. Имах нужда и затова си я направих. Сложих си много малко силикон.  Идеята ми беше да е почти незабележимо. Исках само да придам малко обем и форма, но не да мина границата на естетически допустимото. Не исках да е нещо крещящо, а просто да са малко по–големи.
Не съжалявам изобщо. Сега се чувствам много по–уверена и секси. Малкият бюст ми беше лек комплекс.
По лицето всичко ми е естествено и няма да коригирам нищо там. Харесвам го, а и обичам естественото излъчване. Не е хубаво да се прекалява с тези неща, защото започва да става мания и в един момент се стига до етап, в който се правят някакви корекции без да има нужда  и смисъл. 

Как мисли едно модерно 20-годишно момиче – ти си безобразно млада, но замисляла ли си се някога за остаряването и как ти би подходила към старостта? Би ли предприела някакви мерки, за да запазиш красотата си за по-дълго или си от този тип хора, които се наслаждават на естествените процеси на времето и тялото?

Има доста време, докато дойде този момент, но аз съм  изключително суетна и ще взема мерки, доколкото е възможно и ми позволяват годините да изглеждам по–добре, макар че никой не може да избяга от това и трябва да приема факта, че няма да съм винаги на 20 и да изглеждам по този начин, защото това е преходно.

Какво правиш всеки ден? Имаш ли си рутина, която да следваш ежедневно? Ще ми разкажеш ли как минава едно твое денонощие?

Различно. През повечето време съм заета и имам ангажименти. В момента подготвям моя песен, която е хип-хоп. Вече е записана. Другата седмица започваме и заснемането на клипа. Когато съм свободна, веднага се прибирам в моя роден град Казанлък  и си давам цялото време на семейството и моето любимо кученце Дейзи. Там много си почивам и се зареждам с хубава енергия.
Обичам и да ходя на походи в планината. Обожавам природата, а най-любимото ми е да пътувам. Мога да го правя постоянно – без да спирам. Много обичам да съм на път. Не обичам да се застоявам на едно място много време. Често ходя и в чужбина. Харесва ми да посещавам постоянно различни места. Максимата “Човекът е човек, когато е на път” важи за мен с пълна сила.

Послание към читателките на eModno…
Искам да ги посъветвам да правят това, което искат и чувстват. Да не се влияят от това какво ще кажат хората. Да преследват мечтите си без да правят компромиси със себе си! Да мислят позитивно. Но най-важното според мен е, когато могат, винаги да помогнат. Просто във всеки момент, когато им се отдаде възможност да правят добро, да го сторят без да се замислят.
Следете и четете eModno.com, защото тук има какво да научите!

Редактор: Марина Делева

Етикети:
emodno, Playboy, sexy, Знаменитост на България, Любен Дилов-син, Михаела Тодорова, секси