„Девойко“ на дуета Димитър Атанасов и Христо Младенов вече има и официално видео

1
153
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Музикалната интерпретация на народната песен ”Девойко, мари хубава” на бургаския дует Димитър Атанасов и Христо Младенов вече има и официално видео. Само за няколко дни клипът набра повече от 40 000 гледания в YouTube.

За първи път този вариант прозвуча по време на участието им в музикалния формат „Гласът на България“. От тогава двете момчета са по-известни и като дует „Машини“. Митко сподели, че гласовете са записали малко след приключването на предаването, но е трябвало време, докато тази версия и видеото бъдат реализирани по най-добрия начин. Режисьор на клипа е Павлин Иванов – Bashmotion.

Съвсем скоро се очаква да излезе и дебютният албум на Митко и Христо, който ще носи заглавието „Крила“. Неговата премиера ще бъда на 28 ноември. Димитър Атанасов издаде, че в диска ще чуем  и още 4 композиции, с които той се е явявал на бургаския конкурс за забавна песен.

Изненада за феновете на дует “Машини” ще бъде и новата версия на „Уморени крила“, в което техният ментор в шоуто Иван Лечев ще изсвири не китарите, а соловата цигулка.