Първото, което видиш, разкрива от какво те е страх в любовта

2
170
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Всеки има своите страхове и те често се прокрадват във връзките ни – понякога от самото начало, понякога в най-неочаквания момент. И всеки реагира различно на страховете си.

Достатъчно е само да погледнеш тази илюстрация – първото, което видиш, ще разкрие много за поведението ти, когато си влюбен.

Силуетът

Ако първо си видяла силуета на човешка глава, това означава, че страховете ти се появяват още в самото начало на връзката. Чувстваш се много неспокойна, но половинката ти нищо не забелязва, защото ти много добре прикриваш страховете си. Външно изглеждаш силна и безгрижна, а всъщност се притесняваш да споделиш за страховете си дори и на най-близките ти хора, за да не изглеждаш слаба. Каквото и да те притеснява – ти потискаш мисълта за него, но ако не се научиш да споделяш страховете си, има риск да изгубиш любимия си. Нормално е да си несигурна в себе си и точният човек ще прояви разбиране.

Дървото

Ако първото нещо, което си видяла, е дървото, това означава, че в началото на връзката си доста безгрижна и дори не приемаш нещата съвсем сериозно. Това е така, защото те е страх да се довериш истински, трябва ти време, за да прецениш дали си намерила човек, който заслужава твоето доверие. Въпреки че се държиш така, сякаш не ти пука, дълбоко в себе си ревнуваш половинката си от другите. Искаш да е само твой и след като веднъж си приела, че го обичаш, те е страх да не го загубиш. Помни, че ще трябва да му имаш доверие и да бъдеш откровена за чувствата си.

Птицата

Ако първо си видяла птицата, това означава, че ти си уверена в себе си и изпитваш притеснение само в началото на връзката ти, докато още не си сигурна накъде отиваш нещата. Когато обаче опознаеш половинката си малко по-добре, безпокойството ти се уталожва. Като цяло ти си човек, който не обича да драматизира излишно и гледаш на живота с ведър поглед, но помни, че не е задължително твоят партньор да е като теб. Ако той има някаква притеснения, не ги отхвърляй с лека ръка, а се опитай да го разбереш.