Новата онлайн платформа за майстори ratedhands.com подобрява комуникацията между тях и клиентите им

4
162
Добави коментар
clashbade
clashbade

 

Ratedhands.com е името на иновативна българска онлайн платформа, създадена с цел да улесни, стимулира и подкрепя комуникацията между майсторите и техните клиенти. Проектът обхваща разнообразни ремонтни, строителни и други дейности от интериорен дизайн, поставяне на дограма и ремонт на покриви, през електро услуги, озеленяване и автосервизи, до IT услуги, изработка на мебели по поръчка и много други. Ratedhands.com е създаден от Александър Иванов и Огнян Нанков, които са с над 10 години опит в IT сферата, както и Ивайло Замфиров с над 15 години опит в строителния бранш в Лондон. Опитът и познанията на тримата им позволяват да създадат една дигитална платформа, едновременно иновативна в технологично отношение и много добре съобразена със спецификите на строителния и ремонтния бранш.

 

„Насочили сме се към сегмент, в който най-големият актив е доверието. Постоянният недостиг на качествени услуги на пазара ни накара да създадем комплексното решение, което може да улесни комуникацията между участниците в него и да предостави по-добри условия и услуги на потребителите. Решихме да приложим рейтингова схема, която да оценява всяка извършена услуга на база на мнението на клиента и въз основа на това се роди идеята за името на компанията – RATEDHANDS“ – сподели Александър Иванов.

 

„Проектът е много добър пример за това как иновациите могат да внесат позитивна промяна в редица сегменти. Използвайки тяхната сила ние ще предоставим по-добри услуги както при търсенето, така и при предлагането, свързвайки директно купувача и продавача с няколко лесни стъпки. Очакваме от това да спечелят и двете страни, тъй като рейтинговата система ще изведе на преден план добрите примери и онези изпълнители, които работят качествено и отговорно“ – добави Ивайло Замфиров.

 

Ratedhands.com е изключително лесен за употреба, включително и от потребители с базови технически познания. Още на началната страница на сайта посетителите могат да създадат поръчка за работа, избирайки измежду десетки типове дейности, както и измежду всички по-големи градове в България. След това майсторите имат възможност да се свържат с тях и да им предложат услугите си. Когато работата е свършена пък, клиентите могат да оставят ревю, което остава видимо за бъдещи потребители на сайта. По този начин се улеснява комуникацията между двете страни и се повишава доверието между тях. Платформата тепърва ще се развива и предстои в бъдеще в нея да бъдат добавени нови функционалности.