Слънчево след залез @ Monroe Acoustic Caffe

5
551
Добави коментар
musicien
musicien

Слънчево след залез @ Monroe Acoustic Caffe

ноември 2 @ 7:30 pm – 10:00 pm

Прогнозата за петък в Монро предвещава палитра от цветни музиканти!

Стефан Здравески (саксофон) е македонец, живеещ повече от десетилетие в София. Може би единственото нещо, което е по-впечатляващо от това, че открива страстта си към музиката чак няколко години след като се премества в България, е лекотата и искреността, с която свири на инструмента. Вече наложен инструменталист и автор на музиката към редица театрални постановки, Стефан ще омагьоса публиката на Монро!

Борислав Илиев (китара) е представител на младото поколение музиканти. Освен като китарист в групите Ginger Groove и Para Hot Jazz, омайващ с лириката в свиренето си, Боби е и изкусен майстор на българския фолклор и тамбурата, активно свирещ с проекта на Живко и Райна Василеви – Outhentic.

Кавото и да се каже за Влади Михайлов (контрабас), пак ще е малко! Виолист по образование, контрабасист по призвание и бохем по душа, музикалният и житейски опит на Влади допринася за развитието на практически всички стилове на ъндърграунд и концертната сцена в България.

Начало:19:30 Вход:10лв � Местата в клуба са ограничени, препоръчително е да се направи предварителна резервация на телефон: 089 905 266