Преместване на офис в София – стъпка по стъпка

2
174
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Новите начинания често се съпровождат от немалко трудности. С подходящите хора и действия обаче, всичко може да се нареди бързо и правилно. Хората, които притежават собствен бизнес, чиято дейност протича в офис, със сигурност знаят колко сложна е задачата да се намери подходящо място. Изискванията на работата, количеството естествена дневна светлина, разположението на стаите, наличието на удобства, достъпен наем и удобен транспорт… списъкът е почти безкраен.

Ако не сте очаровани от офиса, в който работите към настоящия момент, или той просто ви е отеснял и вече сте намерили по-добро място – условия и локация, може би е време да пристъпите към чисто формалната задача – преместването.

Формална, формална, колко да е формална? Купищата документи, техника, мебели и оборудване са си сериозна работа, което може да отнеме много часове труд, големи разходи за гориво и дори проблеми със съседите (разбирайте другите наематели/собственици на офиси). За да не се въвличате в тези приключения, има едно много удобно решение – фирма за преместване на багаж в рамките на София и околността.

Ние се занимаваме точно с това – помагаме ви да изкачите още едно стъпало към успеха! Казваме го, защото подходящата и комфортна работна среда дава много голям стимул за продуктивността, а повече продуктивност означава по-добри резултати.

Как протича преместването на офис в София – стъпка по стъпка?

Обаждате ни се, за да уточним кога е удобно да дойдем на оглед. Той е напълно безплатен и цели да ни даде ясна представа за обема работа и съответно да ви предложим най-добрата ценова оферта. Подчертаваме, че нашите оферти са с окончателна цена. Планирайте спокойно – ние сме насреща!
След огледа определяме услугите, от които ще се възползвате. Те може да бъдат комплексни – разглобяване, опаковане, пренасяне, товарене, превоз, разтоварване, подреждане, почистване. Може да заявите само някои от тях или в гъвкави комбинации, за които ние ще ви предложим отстъпки.
Изготвяне на оферта и подписване на договор.
Работа, съгласно заявените от вас услуги.
Подписване на приемо-предавателен протокол, който удостоверява, че всички ваши вещи са транспортирани до новото място.
Плащане на услугата.

Може и да изглежда като много работа, но всъщност не е. Вие просто ни се обаждате, уточняваме се, а останалите задачи вършим ние. Насладете се на увереността в новото начало и на положителния заряд на новия си офис.

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn