Дамски боти или ботуши за зимата – Novinitepro.bg

4
313
Добави коментар
seoslav
seoslav

Какъвто и вариант да изберем, важното е да имаме поне един класически модел в асортимента си.

Лятото вече е зад гърба ни и ще трябва да приберем шикозните токове, поне за следващите няколко месеца. Настъпва времето на есенно-зимните обувки, с които също можем да изразим своята индивидуалност, в зависимост от предпочитанията си и вкуса си.

Сигурно вече сте обсъждали с приятелки темата, чудейки се на какво да се спрете в ежедневието си – боти или ботуши. Ще изтъкнем няколко предимства на моделите, но какъвто и вариант да изберете, не забравяйте да имате поне едно класическо изпълнение в гардероба си, за да сте спокойни, когато случаят го изисква.

Дамските боти

На пазара и в онлайн магазините може да срещнете огромно разнообразие от дамски боти. Повечето жени се ориентират към естествената кожа и качествената изработка, в което има логика, защото те гарантират продължителна употреба. Ако не държите на тези изисквания, може да си позволите и по-евтини боти, особено при условие, че обичате да притежавате повече на брой чифтове.

Актуални предложения за дамски зимни боти от „Бутик Арена“

В полза на ботите може да се каже, че те са удачни, още при първото застудяване, защото ни помагат да се адаптираме плавно към променената ситуация. Никой не бърза да захвърли сандалите и всяка от нас би предпочела да ги носи до последно. И все пак, събуждаме се някоя сутрин и навън температурите са паднали значително – нямаме друга възможност, освен да обуем чорапи и новите си боти.

Ботите са по-практично и лежерно решение, когато искаме хем да сме с делова визия, хем да не се натрапваме прекалено на очи. Те се съчетават идеално с панталони, поли, костюми и рокли. С тях може да си позволите и по-спортна визия, стига да добавите и допълнителен аксесоар за по-елегантно излъчване.

Обикновено ботите са на по-изгодна цена от ботушите, което е още един плюс в тяхна полза. Материалът, който е необходим за производството им е по-малко, причината е съвсем тривиална и няма друга тайна за стойността им.

Сред тях по-често се срещат изчистен дизайн, който би паснал на всяка дама, особено на онези, които залагат на небрежния градски стил.

Дамските ботуши

Ботушите са една по-официална версия на ботите и определено са за дами с дълги крака. Не че по-ниските представителки на нежния пол не могат да си позволят да ги носят, но трябва винаги да съобразяват дължината им и да избират модели, които са съразмерни с тялото им. Напоследък са доста актуални ботушите над коляното, но трябва да имате предвид, че не стоят на всяка жена, или просто да ги носите скрити под панталони, което убива ефектът им.