Порцеланов сервиз за чай или кафе – „Целувката“ 21 части. Модел 79-5395

4
265
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Красив порцеланов сервиз за чай или кафе включващ кана за кафе или чай, каничка за мляко, захарница, 6 чаши за кафе или чай, 6 чинийки, 6 лъжички изработени от порцелан с художествен арт мотив – картината на Густав Климт „Целувката“ – най-известното произведение на австрийския художник.

Самата картина „Целувката“ е с внушителните размери от 180 х 180 см. и се намира в музея Белведере, който през далечната 1908 г. я закупува за бомбастична за тогавашната епоха цена, а картината дори още не е била завършена. Австрия смята „Целувката“ за национално съкровище и ако музеят Белведере реши да продаде картината се очаква цената да счупи всички рекорди.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Изделия от порцелан“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом.

Сервизът от порцелан се предлага в атрактивна подаръчна кутия с декорация от същата картина.

Материал – порцелан Модел: 79-5395

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

черен, жълт, кафяв, черен, бял

арт мотив, Целувката, Густав Климт

сервиз за кафе, сервиз за чай, порцеланова чаша, подарък за рожден ден, подарък за имен ден