Еротичните фантазии на мъжете

1
134
Добави коментар
mnogooficialno
mnogooficialno

Сексуалните фантазии са част от еротиката. Ето шест от най-разпространените фантазии еротични фантазии на мъжете.

1. Първата фантазия-повечето мъже по време на секс със своята партньорка си представят, че го правят с Памела Андерсън, Мадона, Риана или някоя секс-бомба. Това важи най-вече, когато интимните отношения са вече изчерпани и мъжът почти не изпитва никаква сексуална възбуда от партньорката си. Тогава превключва на фантазиите, за да изпълни партньорския си и съпружески дълг.

2. Втората фантазия е един мъж и няколко жени (количеството може да е различно, в зависимост от дебита с въображение на мъжа).

3. Третата фантазия е с дяволски красива жена, завързана към нещо. Мъжът започва да се гаври с нея, засилвайки възбудата и на двамата. Първоначално жената се съпротивлява, но постепенно отстъпва от завладяващата я страст. Щом красавицата бъде отвързана, тя се нахвърля върху него и започва с него всякакви варианти на еротичен екшън

4. Четвъртата фантазия е подобна на третата, но с разменени роли. Силният пол е неспособен да се съпротивлява и изтощен, безпомощен буквално се оставя да бъде изнасилен от влудяващата непозната.

5. Пета фантазия е секс с мулатка или азиатка, защото азиатските и тъмнокожите жени са силен възбудител.

6. Последната игра на въображението е огромна къща с много стаи. Във всяка има по една жена с различна външност, възраст и секс дадености. Мъжът влиза във всяка стая и доставя удоволствие на всяка от жените.