Петгодишната богиня на красотата Mia Aflalo

1
192
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Едно петгодишно момиченце отнесе като буря целия свят с прелестните си коси.

Mia Aflalo от Тел Авив, Израел е приветствана от света като голяма звезда, а всъщност е малко момиче с… голяма коса. Нейните коси са в прекрасен цвят на тъмен шоколад, зашеметяващ обем и впечатляваща дължина. А очите й – прелестни кристални зелени мъниста. Природата не се е щадила при това девойче.

Да, виждаме красиви коси всеки ден от рекламите, но не виждаме под тях да се крие крехката невинност, нежност и търпение на едно 5-годишно момиченце, което по детски и наивно се радва на вниманието и голямата любов, която получава от хората по света.

Досега в медиите не се е появило изявление от родителите на Миа, но пък за сметка на това говори нейният стилист и фризьор – Sagi Dahari, който всъщност е основният виновник за това красотата на детето да достигне до модната библия VOGUE, па макар и в електронната версия.

Дахари определя ‘Принцеса Миа’ като най-приятният човек за работа. Тя все още няма изградените навици и претенции на нейните по-големи колежки, а като всяко дете, просто искрено се радва на вниманието, което получава от околните.

И въпреки че социалните мрежи “разкъсаха” родителите на детето за това, което й ‘причиняват’, повечето хора трябва да се замислят, че всяко хлапе има нужда от такова внимание. Вероятно не по този начин, но 100%-товото внимание на майката и на всички близки биха довели до израстването на една уверена, положителна и стабилна личност, която не подхранва комплекси, с които след време да се бори. Така че преди да започнете да хвърляте камъни по чуждите дела, погледнете своите собствени методи и начини на възпитание.

Образите, в които Дахари превъплъщава приказното момиче са толкова много, че ни омаяха с излъчването си. Холивудски вълни и червени страстни цветове, нежен балерински ансамбъл с весела панделка от коса, кокенти бароковои образи или т. нар. Purim – традиционен религиозен еврейски костюм. Освободени и щури моменти са запечатани многократно в студиото на стилиста.

Прическите са вдъхновени от известни личности. Самият Дахари споделя някои фрагменти от визията на JLO. А насладата, която блика от снимките на Миа е несравнима и дано успява да затвори устите на тези, които не одобряват начина, по който преминава детството й.

Редактор: Марина Делева

 

Етикети:
JLO, Mia Aflalo, Sagi Dahari, дете, коса, красива коса, Модел, момиченце