Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели от IKEA

3
315
Добави коментар
pgp

Петото издание на нашия „Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели“ търси своите смели дизайнери с голямо въображение, които ще имат шанс да превърнат рисунките си в истински приказни герои.

Тази година конкурсът за деца до 12 г. е отворен до 18 ноември и е част от инициативата „Време е за игри и добрини“, която подкрепя правото на всички деца да играят повече всеки ден.

Участници в Конкурса могат да бъдат само деца на възраст до 12 години (включително), с постоянен адрес в Република България, представлявани от свой родител или настойник, член на (участник в) програмата IKEA FAMILY. Служители на ИКЕА, членовете на журитата от Конкурса, служителите на рекламните агенции, обслужваща Конкурса, както и членовете на техните семейства, нямат право да участват в Конкурса. За да участват в Конкурса, участниците трябва самостоятелно да нарисуват своя фантастичен (въображаем) приятел и да го изпратят на „Хаус Маркет България” АД, чрез своя родител/настойник, както е предвидено в Правилата по-долу.     Всеки участник има право да участва в Конкурса само с една рисунка. В случай, че участник е участвал с повече от една рисунка в Конкурса, журито ще избере само една от подадените рисунки и само тя ще бъде оценена.     Участниците нямат право да бъдат подпомагани от своите родители/настойници или други лица за създаването на рисунките си.     Не се допускат до участие в Конкурса рисунки с нецензурни и/или обидни текстове и изображения, внушаващи и/или изобразяващи насилие, етническа, религиозна, политическа, расова нетърпимост, дискриминация и други подобни.     Конкурсът се организира и провежда на два етапа – локален (на територията на Република България) и глобален (на международно ниво).