Добре дошли в S.O.V.A. – Вашият психолог във Варна!

1
91
Добави коментар
sovapsy
sovapsy

В Психологичен център S.O.V.A. можете да се обърнете към едни от най-добрите професионални психотерапевти и психолози във Варна, обучени да работят, както с индивидуални и семейни житейски проблеми, така и с групови и организационни казуси.

Обхватът на дейността на центъра включва и работа с фирми и организации, които се стремят да подобрят ефективността и средата на своите служители. Извършваме и професионален подбор на персонал.

Успоредно с работата си, психолозите в центъра са автори на психологически статии.

За контакт: Психологичен Център S.O.V.A.

Център за психология и психотерапия S.O.V.A.

Опитен и добър психолог във Варна?, обърнете се към S.O.V.A. Психологичен център S.O.V.A. е основан през 2015 г и към момента разполага с 3 кабинета за индивидуални и семейни консултации и една зала за тренинги, обучения и групи за взаимопомощ с капацитет над 20 души. S.O.V.A. е първият и до момента единственият по рода си център за психология и психотерапия  във Варна, който съчетава в себе си услуги от всички сфери на психологията:

✔ Индивидуална консултация с психолог

Индивидуалното психологичното консултиране дава възможност на клиента да говори открито в защитена и конфиденциална среда за своите преживявания и проблеми. Често те са свързани с паник атаки, депресия, тревожност, стрес, ниска самооценка,проблеми в семейството или на работното място.

✔ Групи за взаимопомощ

Групата за взаимопомощ е мощен инструмент за личностно развитие и промяна. При този метод на работа, малка група участниците се срещат под ръководството на добър психолог, за да помогнат на себе си и един на друг. Срещите се организират и провеждат в защитена среда, гарантираща конфиденциалността на присъстващите и споделената информация.

✔ Семеен психолог – Варна

Семейното консултиране служи за подобряване на комуникациите и взаимодействията в семейството, за разрешаване на семейните конфликти, за едно по-добро взаимно разбиране. Фамилната терапия е ориентирана към помагане при семейни кризи, възникване на проблеми в интимните отношения, ревност, изневяра, конфликти с децата и други.

✔ Детски психолог – Варна

Опитът ни в работата с деца показва, че устойчиви промени и добри резултати в поведението на детето се случват тогава, когато в процеса на терапията участват парелелно и родителите. Консултативната работа с тях е работа и за детето. При работата с деца се използват игрови методи, рисуване, куклен театър.

✔ Oнлайн консултация с психолог

Център за психология и психотерапия S.O.V.A. предлага и онлайн консултиране. Така независимо от това къде се намирате, винаги можете да се обърнете към добър психолог. Препоръчваме онлайн консултациите, когато това е наистина необходимо– живеете в друг град или държава или когато има друга основателна причина да не може да се осъществи среща на живо.

✔ Услуги за фирми и оранизации

Освен психологични услуги на индивидуални клиенти, предлагаме и такива на организации и фирми. Те включват псхихологическа подръжка на служителите, подбор на персонал, тиймбилдинг, обучения на ръководни кадри, оптимизация на работна среда.