Историята на тази възрастна китайка, която прекара 12 години до леглото на детето си, ще ви просълзи (СНИМКИ)

1
165
Добави коментар
slavchev
slavchev

75-годишна китайка прекара 12 години от живота си край леглото на сина си, изпаднал в кома след тежка автомобилна катастрофа, съобщава „Мирър”.

36-годишният й син Уанг Шубоа катастрофирал през 2006 година в провинция  Шандун. След тежкия инцидент мъжът останал напълно парализиран и изпаднал в кома. Всички разходи по лечението му били поети от майка му Уей, която по това време била на 63 години. Жената, чийто съпруг си отишъл от този свят преди години, дала всичките си спестявания на лекарите и не се отделяла от леглото на рожбата си.

Когато парите започнали да свършват, тя взела заем от 120 000 юана. В един момент Уей останала без пукнат грош и се наложило цял месец да стои гладна, за да връща борча.

„Устата и езикът ми бяха пресъхнали, пиех само вода”, разказва китайката.

За времето, в което гладувала, свалила 20 кг. и сега тежи едва 30 кг. Въпреки това тя намира сили да става всяка сутрин в 5 часа, за да измие сина си, да го нахрани и да му прави масажи.

И била възнаградена за усилията – наскоро Уан отворил очи и се усмихнал на майка си. Жената е на седмото небе от щастие, че синът й е в съзнание и разбира всичко, въпреки че не може да се движи и да говори.

„Надявам се един ден да се възстанови напълно. Мечтая отново да ми каже „мамо”, споделя Уей пред журналисти.

Източник: www.blitz.bg

loading…