Бях изписана от онкологичната клиника и изпратена да умра вкъщи, но с помощта на стара рецепта се изправих на крака!

1
191
Добави коментар
slavchev
slavchev

Една много приятна, енергична възрастна жена разказва:

„… През 1985 г., след две операции, бях изписана от онкологичната клиника и изпратена да умра вкъщи, като ми даваха още 10 дни живот.“ Вкъщи лежах на легло в продължение на два дни, когато си спомних, че имам рецепта за лечение на цялото тяло, където основният компонент е алое.

Листът с описанието беше някъде из бумагите ми и не успях да го открия, тогава започнах да го приготвям по памет. Откъснах всичките листа на две 4-5 годишни растения, измих ги, избърсах ги, изрязах острите ръбове и ги прекарах през месомелачката. Оказа се 2 литра с целулозата. Взех 3 килограма чист мед и две бутилки вино Кагор. Всичко това се излива в чист емайлиран съд, разбърква се. Достатъчно количество за два трилитрови буркана. Плътно се затваря, лекарството беше обвито в черен плат и поставено в мазето върху цимент. След 10 дни извадих единия буркан, разтърсих го добре и пресипах в бутилка, след което започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти на ден, един час преди хранене.

Държах бутилките в хладилника, като ги бях отново обвила в черно. В продължение на дълго време вземах това лекарство, а през октомври отидох на консултация.

Тогава разбрах какво ми бяха казали лекарите. Имаше заключение от онкологичната клиника, подписано от нейния директор. Той беше потвърдил диагнозата „рак на маточната шийка в етап на гангренозно разпадане на тъканите“, когато бях изписана като неизлечима, но при изследване през есента, аз бях напълно здрава и наддала тегло 22 кг.

После описах метода на лечение, който прилагах с някои усъвършенствания:

Не поливайте алоето 5 дни преди да го нарежете. Виното да е червено, 16-18 градуса или портвайн (0,5 л). Сместа се настоява в продължение на 5 дни. Взимайте по 1 ч.л. първите пет дни, след това – 1 супена лъжица най-малко 2-3 седмици, но желаният курс е 1,5 – 2 месеца.

Важно е от първите дни пациентът да има апетит. Същата смес в същата дозировка се препоръчва за лечението на белодробна туберкулоза, стомашни язви, както и психични разстройства, хронични заболявания на кръвта, заболявания при жените, парализа и главоболие.

Методът е универсален в борбата срещу хронични и остри заболявания на стомаха, черния дроб, червата, сърцето. И не само лечебно, но и превантивно. За превенция, достатъчно алое – 350 г, мед – 600 г, вино – 350 г.

На всеки пет години, откакто се излекувах, правя такава тинктура за превенция. Аз съм вече на 78 години, но не бързам да умра. Събирам различни лечебни билки, пия чай от тях, правя упражнения сутрин по 40 минути, пише Ко4.бг

loading…