5 приложения, които ще ви улеснят живота

1
198
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Как да внесем ред в разхвърляното ежедневие

Понеделник е онзи ден от седмицата, в който или ще попаднеш в задръстване, или ще се успиш, или ще се полееш с кафето, което с такова нетърпение си очаквал. Така де, не е изключено седмицата да тръгне и напълно позитивно. Важно е обаче да можем да организираме и оптимизираме времето си, за да си спестим стреса.

Предлагам ви да разгледате няколко приложения, които помагат именно с това. Казано накратко, те ще ви улеснят живота.

Trello

Trello е лесно за използване и безплатно приложение, което ще ви свърши прекрасна работа, ако работите с група хора по даден проект. С негова помощ ще можете лесно да разписвате задачи и да следите напредъка по тях. Достатъчно е само да създадете акаунт и да добавите екипа си. Дори да използвате приложението сами, то отново ще влезе в употреба, тъй като нагледно ще показва задачите ви за седмицата, например.

Android iOS

Cloud Magic

Приложението ще внесе ред в безпорядъка от имейли, особено ако имате повече от един. Cloud Magic свързва мейлите ви и разполага с прекрасна търсачка, с която лесно ще намирате това, което търсите. Една от най-големите му ползи е, че спестява време.

Android iOS

30/30

Приложението отново представлява task manager, но на микро ниво. Лесен за използване и много полезен, аpp-ът ще раздели деня ви и ще ви помогне да организирате по-добре времето си. Когато приключите с дадена задача просто трябва да swipe-нете, за да отбележите, че тя е изпълнена. Приложението разполага и с таймер, който можете да настроите в зависимост от предпочитанията си.

iOS

Awesome Note

Хвърчащите листчета, на които преди време бяхме свикнали да си записваме ценна информация, са заменени от това невероятно приложение. Дизайнът на приложението и това, че е лесно за използване и user-friendly, го отличават от всички други подобни.

iOS

Monefy

Полезните приложения, които ни улесняват живота, са нищо без един хубав Spending Tracker. Ако не сте съгласни, трябва да сте или гениални, или не ви се е случвало да останете без пари в края на месеца. Двете приложения, които съм изпробвала са Spending Tracker и Monefy. И за двете, просто трябва да въведете месечните си доходи и да си създадете навик да записвате, когато харчите пари. На края на месеца ще имате статистика за какво сте дали парите си, а по време на месеца ще знаете с какъв бюджет разполагате.

Android iOS

Какво мислите за приложенията? Използвате ли някое от тях и има ли някой друг app, който ви помага с организацията на времето?