Какво носи на всички зодии годината на земния глиган 2019

2
209
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Китайската нова година 2019 запчова вторник 5.02.2019г и приключва на 24.01.2020г. Годината на глигана е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп. Вие сте зодия глиган ако сте родени през една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995

Според китайския зодиак, годината на земния глиган 2019 ще е изпълнена с късмет. 2019г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии. Това се дължи на символа на прасето- то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе) Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

 

Какво предстои на всяка от китайските зодии през 2019 – годината на земния глиган?

Зодия плъх – година, пълна с щастие и благоденствие.

Зодия бик – Добра година с много възможности за финансово развитие.

Зодия Тигър – Колкото и да сте свикнали да правите каквото решите, тази година ще ви се наложи да свикнете да се разбирате с околните.

Зодия заек – Отлична година, през която ви предстоят много запознанства.

Зодия дракон – Тази година ще преосмислите много решения, които сте взимали.

Зодия змия – За да сте успешни тази година трябва войнствено да се борите за вашите мечти и да сте убедителни при комуникацията си с други хора.

Зодия кон – Годината на земния глиган 2019 ще бъде по-успешна за вас от предходната 2018г.

Зодия овца – Тази година е вероятно да получите шанс, с който да сбъднете всички или поне голяма част от мечтите си. Зодия маймуна – Единственото, което китайския хороскоп показва е, че годината ви ще зависи изцяло от шанс.

Зодия петел – Ключа към успеха през годината на глигана 2019 е да се постараете да поддържате максимално добри взаимоотношения със всички около себе си. Това се отнася както за любовните връзки, така и за приятели, колеги или учители.

Зодия куче – Единственото, на което можете да разчитате тази година са собствените ви усилия. Дайте всичко от себе си и съдбата може и да ви се усмихне.

Зодия глиган – Годината все пак е ваша. Преценете в какво искате да успеете, определете кои са вашите приоритети и започнете да действате. Едва тогава ще започнете да виждате резултати.

Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е чрез статуетка на животното, което символизира годината. По този начин синхронизирате своята енергия с тази на животното, което от своя страна ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

Фън Шуй подаръци за колеги за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъкло – 6 брояФън Шуй сувенир за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъклоФън Шуй сувенири за годината на земния глиган – ръчна изработка от стъкло – 3 брояФън Шуй сувенири за годината на земната свиня – ръчна изработка от стъкло – 6 броя

Всички сувенири и подаръци за годината на земния глиган можете да намерите тук:  Фън Шуй сувенири за годината на земното прасе (глиган) 2019

Какво носи на всички зодии годината на земния глиган 2019

5 (100%) 9 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!