Как правилно да поставим фън Шуй амулетите за благоденствие в дома и работното си място

2
362
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

На всички е известно, че според фън Шуй, дадени символи, полускъпоценни камъни и други амулети подобряват енергията на помещението и по този начин спомагат за благоденствие в дома. Нужно е обаче да знаем и къде точно да ги поставим.

Амулетите за пари и оборот- трикраките жаби, рибките и други подобни в дома се поставят в кухнята близо до печката или ако имате камина в дома- близо до камината. Могат да бъдат поставени и в работния ви кабинет, ако имате такъв или в близост до финансови документи. В магазина, заведението или офиса, тези амулети се държат до касата или в близост до мястото, където съхранявате парите от оборота, за да привличат повече пари.

Комплект Трикраки жаби Фън Шуй за богатствоКристален комплект Фън Шуй рибки за изобилие ръчна изработка 6 бр

Амулетите за любов, като двойките патици и сувенири от розов кварц и аметист, задължително се купуват по двойки и се държат в спалнята, например на нощните шкафчета.

Двойка Кристални ръчно изработени патици Мандарин за любов – различни цветовеФън шуй Комплект за късмет аметист свещник

Амулетите за спокойствие се държат в общите помещения на дома, в които обикновено се събира цялото семейство.

 

Амулетите за благоденствие, като животното, символизиращо дадена година, слончета, хотей и други подобни се поставят задължително с лице навътре към дома и с гръб към входната врата.

Подарък за колеги 6 броя ръчно изработени кристални прасенца за късмет през 2019 – годината на Глигана модел 3Фън шуй комплект амулети за благоденствие през 2019 – годината на земното прасе – 6 броя модел 4Фън Шуй сувенири за годината на земната свиня – ръчна изработка от стъкло – 6 броя

Тук можете да разгледате всички наши предложения за сувенири за 2019 – годината на земния глиган : фън шуй сувенири за годината на земния глиган 2019

 

Фън Шуй огледалцата и плитките с монети се слагат на проблемни места, за да подобрят енергията.

Фън Шуй висящи големи монети за привличане на пари и клиенти

С тези кратки описания, нямаме претенциите да успеем да изброим всички възможни варианти и школи на Фън Шуй, според които нещата се поставят на различни места. Просто даваме лесно приложимо упътване. Ако искате задълбочено да подредите изцяло дома си според Фън Шуй е най-добре да се обърнете към специалист.

Как правилно да поставим фън Шуй амулетите за благоденствие в дома и работното си място

Гласувайте

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!