Фън Шуй късметлийски цветове за 2019 – годината на земното прасе

3
458
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Според китайския хороскоп, късметлийските цветове за 2019 – годината на земното прасе/свиня/глиган са: бяло, оранжево, червено, розово, сиво, златно, тъмно морско синьо, както и земните цветове – кафяво и жълто.

Цветовете, които е добре да носите върху себе си като бижу или да поставите в дома си са: ярко червено, морско синьо, бяло и златно

Има два най-добри начина да се възползвате от силата на цветовете. Първият е да държите в себе си или в дома/офиса/магазина си полускъпоценен камък с дадения цвят. Може да бъде под формата на свещник – по този начин пламъка активира енергията на камъка и я разпръсва из цялото помещение или дом. Вторият начин е да носите камъка като бижу- чрез допира с вашата кожа, вие ще се свържете с неговата енергия.

Един от най-късметлийските цветове през 2019 е наситеното червено, което символизира огън. Камъка, който най-добре представлява червения цвят е корала.

Фън шуй дръвче-свещник коралКолие, обици, пръстен и гривна Корал, Гранат и кристали

вижте тук: бижута и сувенири от корал

Прасето е дванадесетия знак от китайския зодиак и в себе си включва водния елемент, което прави дълбокото морско синьо подходящ цвят. Препоръчват се камъните Лазурит и Содалит като негови представители.

разгледайте тук: бижута и сувенири от лазурит

Уникален дизайнерски комплект бижута от Лазурит и кристали Сваровски серия Roses and Stars by Rosie ConceptДръвче- Свещник за Спокойствие и хармония- Содалит

Като вторични елементи, зодия „Прасе“ също включва в себе си и елементите „огън“ и „метал“. Съответстващите им цветове са червеното и бялото, които според някои вярвания имат балансиращ енергията ефект.

тук можете да намерите: бижута и сувенири от планински кристал

Дръвче свещник планински кристалКомплект Планински кристал Crystal Dream by Rose Absolute

Според древни вярвания, без значение коя зодия сте е добре да държите в дома или офиса си статуетка на животното, съответсващо на китайската зодия за сегашната година. По този начин, вие се свързвате с енергията му и е възможно това да ви донесе благоденствие, успех и късмет.

вижте тук:

Фън шуй ключодържатели за късмет и благополучие през 2019 – годината на прасето 5 брояФън Шуй сувенири за годината на земната свиня – ръчна изработка от стъкло – 6 брояПодарък за колеги 6 броя ръчно изработени кристални прасенца за късмет през 2019 – годината на Глигана модел 3

Фън Шуй късметлийски цветове за 2019 – годината на земното прасе

5 (100%) 2 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!