Подходящи ли са за вас бижутата с етерични масла?

3
158
Добави коментар
famozni
famozni

В продължение на хиляди години хората са използвали етеричните масла, за да третират различни здравословни проблеми, като се започне от разстроеният стомах и мигрените и се стигне до безсънието и дефицитите в паметта. Консумацията им обаче може да се окаже и не най-безопасния начин. И тук идва ролята на ароматерапията. Вдишването на етеричните масла може да бъде изключително полезно за организма и съзнанието ви, тъй като е значително по-удобен и сигурен начин за почитателите на етеричните масла.

Инхалациите като тези, които се правят с помощта на дифузери за етерични масла, обичайно са най-лесния начин да се възползвате от невероятните лечебни свойства на етеричните масла. Това да разнасяте дифузер насам-натам с вас обаче невинаги е възможно, особено ако споделяте един офис с хора, които никак не са ентусиазирани спрямо ароматерапията. Най-лесното и просто решение е да спрете избора си на бижу, съдържащо етерично масло. Ето и само част от ползите на това да носите такъв тип бижута, било то гривни или колиета.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички бижута с етерични масла от ЕТЕРИМ

Могат да направят чудеса за душевното ви здраве и концентрацията ви

Депресията и безпокойството са, за съжаление, проблеми, с които повечето от нас се борят ежедневно. Всъщност, около 7-10% от населението на САЩ са имали поне един депресивен епизод само в рамките на последната година! Депресията и безпокойството със сигурност са причина да си вземете час при личния ви лекар. Едновременно с това – и особено ако симптомите ви са леки – да се снабдите с бижу, съдържащо етерично масло, което до огромна степен да облекчи стреса ви. Той е една от основните причини за появата на нарушения в емоционалното и душевно здраве на човек. Редица етерични масла се използват паралелно с традиционните медицински методи заради успокояващите им и отпускащи свойства.

Могат да ви помогнат да се избавите от проблемите със съня

Повечето от нас страдат от нарушения в съня – ежедневието ни е прекалено натоварено и в комбинация с това, че ставаме много рано сутрин. Това може да доведе то сериозни проблеми както с физическото, така и с емоционалното ни здраве. Научни изследвания са доказали, че симптомите на безсъние и лошото качество на съня могат да се повлияят благотворно от употребата на етерични масла.

 

Това, което е по-интересно е, че понастоящем психолозите твърдят, че ключът към третиране на безсънието е това да се обърне внимание какви са ежедневните задачи и активности на пациента? Ето защо носенето на бижута с етерични масла може да бъде много полезно за третирането на всякакви видове нарушения в съня. То може да облекчи стреса, който ви пречи да спите пълноценно, докато в същото време отпуска тялото и ума ви, подготвяйки ви за един спокоен и здравословен сън. Ако поставянето на дифузер за етерични маска в офиса или дома ви не е приемлив вариант, то чудесна идея е да се снабдите с колие (или гривна) с етерични масла и да позволите на любимите ви аромати да вършат малките си чудеса в продължение на целия ден.

Помагат ви да се почувствате спокойни където и да се намирате

Когато сте в движение, възможно е да се озовете на доста неприятни места. Претъпканите с хора пространства като ресторанти, училища, обществени тоалетни, концертни и фитнес зали могат да са пълни с неприятни миризми, но ако носите колие с любимото ви етерично масло, то винаги ще имате възможност да помиришете нещо приятно. И не е задължително никой да знае за това! Само дискретно доближете колието или гривната до носа си и готово! Освен очевидните ползи за здравето, винаги ще имате подръка един божествен аромат.

Дават ви възможността да бъдете здрави и модерни

Кой казва, че не можете да сте невероятни и отвън, и отвътре? Носенето на ароматерапевтични бижута ви дарява именно с това – помага ви да се възползвате от страхотните ползи за здравето от ароматерапията, а в същото време носите и впечатляващи бижута, които за идеален завършек на перфектната ви визия. Бижутата с етерични масла са най-добрият начин да държите близо до вас любимите ви масла и да се възползвате от облагите от вдишването им през целия ден. Можете ли да си представите, че един-единствен аксесоар може да ви помогне да запазите концентрацията си и да поддържате доброто си здраве през целия грипен сезон? И този аксесоар е дискретен, изглежда прекрасно и се грижи за здравето ви!

Ако вече сте се убедили, че бижутата с етерични масла са подходящи за Вас, то единственото, което ви остава е да изберете онова бижу, което най-добре ще подчертае външността ви.