Прозрачните рокли – “новите дрехи” на есента

1
272
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако някога сте изпитвали чувството на неудовлетвореност от поръчането на рокля онлайн, и когато пристигне установите,че тя е от този тип рокли, през които можете да четете списание, не се разочаровайте, защото на дневен ред се задава една нова тенденция, която успява да побере в себе си повече от един моден компонент.

Прозрачните рокли са прекрасна алтернатива на летния ви аутфит, защото, хем няма да се разделите с усещането за фееричност и свобода, което носи лятната ви одежда, хем ще можете да комбинирате в едно есенен или зимен гардероб с летни, свежи мотиви.

Освен това дизайнерите вече предлагат богат набор от пищно украсени и щедро нагиздени рокли, така че имате невъобразимата възможност да творите във всевъзможни преливки, комбинации и възможности, за да създадете свой собствен шедьовър.

Ако не сте напълно подготвени да „изкарате всичко на показ”, ето няколко фантастични идейки, с които бихте могли да се справите и да го направите правилно.

Вариант 1:

Изчистен светъл чифт деним с рокля до коленете и средна височина токове в ярък цвят, за акцент, който можете да комбинирате с бижу, аксесоар или червило.

Вариант 2:

Не е задължително роклята да е изцяло прозрачна. Можете да заложите на модел с фина подплата или нежна дантела, към която да прибавите дълъг тренч и сникърси, за разчупена и издължена линия.

Вариант 3:

Мислите, че трендът не може да се приложи и за по-специални случаи? Помислете пак – придържайте се единствено към фините детайли и бродерията, за да изглеждате както трябва.

Редактор: Марина Делева

 

Етикети:
emodno, eMODNO да имам, актуални тенденции, прозрачни рокли, тенденции