Най-новата модна тенденция, за която трябва да знаете!

1
160
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има нов тренд на модния пазар, за който все по-често се говори и предполагаме, че ще достигне до непрестанна тема в устите на инфлуенсърите. Т. нар. Шапки за нос или по-лесният и запомнящ се вариант ‘nose warmer’.

Sally Steel-Jones е създателката на компанията, базирана във Великобритания.
На всички, чието носле се зачервява през мразoвитите зимни дни може да бъде стоплено само за около $12.

Зимата вече не просто чука на вратата ни, а направо прекрачва прага на топличкия уют на есента и ни навява с кристален прах и сребърна прохлада, извадила целия арсенал, с който да ни напомни, че вече е време да се погрижим за комфорта и топлината на тялото ни за идните месеци. Дойде времето, в което да се позаровим надълбоко в гардероби и ракли, за да извадим на повърхността шапки, шаловe, ръкавици и дебели пуловери. Само че в зимата на 2018-та година, за първи път към целия този боен арсенал, ще прибавим и едно ново малко, но много функционално оръжие – ‘nose warmer’ – това са малки плетени шапчици, които са пригодени да покрият само нослето ни.

Някои биха могли да ги асоциират с клоунски нос и те самите да предизвикат много кикот, защото вероятно на повечето ще им се сторят доста глуповати. Възможно е, но за разлика от големите червени нослета на шарените детски аниматори, новите шапчици компенсират със своята функционалност. Когато температурите паднат до и под нулата, комфортът на топлината взима превес над нуждата да изглеждаме модерно.

Като всяка нормална история за голяма иновация, и тази започва съвсем елементарно. Основателката на компанията и на малките ‘Nose Warmer’ била подтикната да ги създаде, заради своя собствен измръзнал нос. През 2009 година тя напуска своята учителска стая и започнала да „плете” нов бизнес план за своя живот. След като се убедила действително колко функционално работят носчетата й, тя решила, че трябва да ги сподели с останалия свят. Така нейното изобретение вече отдавна е минало границите на Обединеното кралства и сгрява нослета по целия свят.

В самия сайт на продукта можете сами да се убедите в това колко хора го ползват, базирайки се на публикувана обратна връзка от клиенти. Някои дори наричат малките плетива „Брилянтни”.

Nose Warmer Company сериозно се е фокусирала върху този уютен продукт. Той се предлага в широка гама от тъкани и цветове. Можете да избирате от руно, два вида плетена вълна и изкуствена кожа. Оттук имате още повече опции за цветове и принтове. Има екзотични животински шарки, включително жираф и зебра, класически тартан, камуфлаж и много ярки, твърди цветове.

Изглежда че има по нещо за всяко носле. Всеки артикул разполага с две връзки, които минават около ушите, за да поддържат носа по-затоплен.

Славата им вече достигна и до високите върхове на телевизията, защото имена като Lorraine Kelly, Д-р Hilary, Alan Titchmarsh, Matthew Wright, Phillip Schofield и Christine Bleakley топлят нослета с новите шапчици.

Още по-хубавото им е, че са изключително достъпни, дори и с таксите за международни превози, общата калкулация излиза на около 12 долара.
Компанията Nose Warmer е глобален бизнес, продаващ ръчно изработени носчета, шалчета и ръкавички, които могат да бъдат доставени по целия свят.
Достатъчно смели (или замръзнали) ли сте, за да изберете ‘nose warmer’ тази зима?

Редактор: Марина Делева

Етикети:
eMODNO да имам, nose warmer, Зима, плетиво, тенденции, Шапки за нос