Протектори за тяло и легло при напикаване | Помощни средства за възрастни хора, инвалиди и болни. Медицински изделия и…

14
1042
Добави коментар

Протектори за тяло и легло при напикаване

• Подложки хигроскопични със суха част за тялото и задържаща течностите част към легло при изпускане и напикаване в леглото. • Инконтиненция и предпазване на тялото и леглото при напикаване и изпускане

Протектори сухи към тялото след напикаване в леглото и задържащи течности с четирислойна хигроскопична система

Хигроскопични протектори задържащи течности до 2.5литра в продължение до 8 часа със суха горна част и защитна долна част

 

Стремим се да предпази леглото от намокряне и повреда, а по-важно е да да предпазим детето, възрастния или болния, който се  изпуска в леглото, инконтиненция. Как да предпазим едновременно тялото и леглото при подмокряне и изпускане в леглото?

Протектори за тяло и легло при напикаване

С  подложките на Conni от Австралия Conni Bed Pad with tuck-ins и Conni Mate Bed Pad, протектори с 4 слоя вие предпазвате тялото си и същевременно предпазвате леглото при напикаване. В продължение на 8часа тези протектори задържат течностите, за да не повредят леглото и същевременно горната повърхност на протектора която е в допир с тялото остава суха.

Обикновените протектори или подложки използвани при изпускане в леглото при деца,  възрастни или болни служат да защитят най-вече леглото.  С четирислойните протектори на Conni едновременно се предпазват тялото и леглото.

Свързани