Денят с многото и големите намаления

1
158
Добави коментар
adler
adler

Тази година почитателите, приятелите и бъдещите и настоящи клиенти на www.shopixx.eu също ще могат да се порадват и възползват от преференциални цени, промоционални предложения и наистина страхотни оферти и намаления в така наречения Черен петък! Много хора очакват този ден с нетърпение, за да направят необходимите покупки, възползвайки се от цените на разпродажби, промоции, оферти, с които търговците се опитват да привлекат вниманието на клиентите.

Ние от www.shopixx.eu също бихме искали да зарадваме нашите клиенти с добри цени и качествени продукти за дома, децата, градината, свободното време … Не пропускайте да ни посетите на 23.11.2018 от 00:00 до 23:59 часа. В този диапазон Вие можете да закупите избраните продукти на преференциални цени.

За тези, които за първи път се сблъскват с Черен петък кампаниите, ние тълкуваме по този начин: на 23.11.2018 Ви предоставяме определени продукти на супер яки цени, с намаление. Продуктите ще са в категорията Черен петък от 20.11.2018 така че ще имате възможност да прегледате какво ние ще намалим още повече за Вас. Някои от цените вече са намалени, те най-вероятно ще бъдат още повече намалени специално за Вас! Не пропускайте шанса си и се възползвайте от по-добрите цени.

Директните поръчки ще се ползват с привилегия от бързите поръчки. Разбира се, имаме определени количества на промоционални цени, което накратко означава, че по-бързият печели! Намалени ще са над 100 артикула и продукта от онлайн магазина!

Ready, steady, GO! Спокойно, има още 4 дни! Починете си, релаксирайте, поработете и в петък атакувайте! Радваме се, че можем да Ви направим по-усмихнати и доволни!