Голяма разпродажба на черен петък в Спийд Компютри

14
353
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

Старта на кампанията е на 22 Ноември в 10:00 часа и приключва на 25 Ноември в 24:00 часа!

Количестата на много от моделите са ограничени. Побързайте и бъдете първи – те винаги печелят!

Black Friday 2018 в Спийд Компютри

Предвид големия наплив от онлайн поръчки в магазина на Спийд Компютри във времето на Black Friday, вижте няколко правила, които ще Ви улеснят при пазаруването. Следването на тези наши съвети ще Ви даде предимство при обработването на Вашата поръчка и по-бързото достигане на закупената стока до Вашите ръце.

1. Изберете предварително желания от Вас продукт и го сложете в кошницата! Онлайн магазинът на Спийд Компютри има удобната функция да запомня поставените във Вашата кошница стоки в продължение на дни. Така Вие можете да обмисляте покупката си, да махате вече избрани продукти от кошницата и да добавяте нови. Нашият съвет е : сложете в кошницата си желаните от Вас стоки предварително, преди стартирането на Black Friday. Сложете във Вашата кошница /като натиснете бутона КУПИ/ всички продукти, които желаете да закупите и тези, за които се колебаете. На 22 Ноември 2018г. в 10:00 часа, когато бъдат активирани ГОЛЕМИТЕ ОТСТЪПКИ, Вие ще видите намалените цени на продуктите направо в кошницата Ви. Направете окончателен избор и пуснете поръчката си без да губите време.

2. Използвайте онлайн банкирането в нашия онлайн магазин и платете желаната от Вас стока в момента на пускане на поръчката! Онлайн магазинът на Спийд Компютри Ви предоставя удобството по електронен път веднага да заплатите поръчаните продукти с дебитна или кредитна карта. Изберете плащане с Карта, попълнете необходимата информация и плащането се извършва веднага. Този начин на плащане Ви ОСИГУРЯВА ПРЕДИМСТВО на обработване на Вашата поръчка преди поръчките, които предхождат Вашата по време, но чието изплащане тепърва предстои /наложен платеж, банков превод, лизинг/.

Black Friday 2018 в Спийд Компютри ще стартира в 10:00 часа на 22 Ноември 2018г. и ще продължи до 24:00 часа на 25 Ноември 2018г. Обявените намалени цени ще бъдат валидни до изчерпване на складовите наличности на стоките. По време на Черният петък обявените подаръци с компютрите и лаптопите не са валидни и няма да се издължават!

*Спийд Компютри ЕООД си запазва правото да прекрати тази кампания по всяко време без предизвестие! Всички обявени цени са валидни до изчерпване на наличните количества! Всякакви други отстъпки и преференции са невалидни по време на тази кампанията и няма да бъдат прилагани.