Модните тенденции за есен-зима 2018/2019 – II част

1
386
Добави коментар
svetla58
svetla58

Коя е основната тенденция за тазгодишния есенно-зимен сезон? Изненада ли ще е, ако кажем, че думата е само една – И З О Б И Л И Е. Да. Истина е. Имате пълната, абсолютна свобода да си изберете какво, кога и по какъв начин да бъдете. Всяка роля е фантастична, а за това как ще я „изиграете” ще ви помогнем ние, като ви даваме полезни насоки в морето от текстури, цветове, материи и принтове.
________________________________________
Easywear стилът продължава да стои в основата на трасиращата дъга и да дава първоначални насоки за действие. Все пак за всички ни остава важно да се сгушим в топли и удобни дрехи, които ни създават уют и комфорт, но за хладните месеци на 2018-та, комфорт също значи и еклектична серия от вече познати парчета, които са изпитани на терен и са безопасни за стиловите спринтьори.
________________________________________
Общата тенденция може и да е била за дрехи, които бързо се обличат и събличат, но модата не забравя за забавлението, цвета и блясъка.
Зимата на 2018-та ще бъде определена като пиршество на индивидуалността и стила с едно многообразие от тенденции.

Леопардов принт

Котешкият печат, запазена марка на Diana Vreeland, продължава да прониква в ежедневните трендове и нощните проблясъци, доминирайки в колекциите на Victoria Beckham, Gareth Pugh и Dolce & Gabbana.

 Букети от цветя

Флоралните краски под всякакви цветове и форми получават своята реинкарнация за настоящия сезон върху мини и макси щампи. Визии, които много лесно могат да бъдат ‘погълнати’ от сетивата по всяко време на годината, особено през мразовитите дни, на които пламенност им придават именно цветните градини от дрехите.

 Широки рамене

Любовната афера, която се вихри между 80-те години на миналия век и модата отново преобръща позициите на някои от компонентите на своето време, а именно –раменете. Сега, дори в още по-екстремни вариации, с гордо вдигната глава и изпъчени гърди over size раменете се изправят в челните редици на модните диктатори.

Парка

Неочаквано за нас, но парките превзеха модните подиуми този сезон, предлагайки ни една неустоима комбинация от защита от зимния студ и различна степен на ексцентричност – от over size планински шуби; различни материи и версии, изрязани в различни съвременни форми и размери.

 Ресни

Една повтаряща се тема на Valentino, Alexander McQueen и Givenchyна – ресните придадоха на вечерните визии поетичен обрат. Детайл, който направи всичко различно и добави глътка блясък в празничните тоалети.

 Работно облекло

Ако модата беше живопис на обществото, то основният обект този сезон щеше да бъде бялото райе. Стил, който да не е на мястото си извън строителна площадка. Мислете мащабно за ярко оранжев фундамент с рефлекторни предпазни ивици и гумени работни ботуши.

 Swinging Sixties

60-те години се определяха с атмосфера във въздуха, носеща усещането за новооткритата свобода и дизайни, играещи около революционния свободен дух на десетилетието. Независимо дали на Dior, Miu Miu или A.P.C мини роклите, полите и пелерините бяха на подиума, носени с ненадминат стил.

 Неонови деца

Този тренд носи със себе си младежкото, техното, деведесетте години и правата на жените, събрани заедно на цветен фестивал на неоновите форми, дизайни и технически материали. Модата ‘изплува’ с ярки, привличащи погледа елементи.

 

 

 

 

Етикети:
дрехи с флорални мотиви, есен-зима 2018-2019, леопардов принт, модерно, неонови цветове, парка, принтове, ресни, тенденции, трендове, цветя, широки рамене