Пълнолуние в Близнаци – в забързаните разговори между редовете

1
284
Добави коментар
gabo
gabo

Пълнолуние в Близнаци – в забързаните разговори между редовете

Мили приятели, на 23 ноември е вълнуващото пълнолуние в Близнаци, което е естествена кулминация на предходното дълбоко и откровено новолуние в Скорпион. Пълнолунието е съвсем в първи градус на знаците Стрелец и Близнаци – 0,52 градуса и ще засегне всички с планети и важни оси в първа декада на мутаблените знаци – Стрелец, Близнаци, Дева и Риби.

По време на пълнолуние Слънце и Луна са в опозиция, емоциите може да са по-засилени от обикновено. Това е времето, в което достигаме до резултати, апогей на започнатото по време на новолуние.

Пълнолунието в Близнаци е особено интересно и малко по-напрегнато. Слънце и Луна са в труден аспект с Марс в Риби. Тази конфигурация тао-квадрат не е най-лесната за преодоляване.

Близнаци е подвижен знак, свързан с общуване, комуникация, транспорт. Близнаци се управлява от Меркурий, който е в ретроградната си фаза в момента в зодиакалния знак Стрелец.

Един от основните фокуси по време на тази лунация ще е свързан с комуникацията. И тя може да е  малко по-объркана или да засягаме минали теми, които изискват изясняване.

Едно от основните предизвикателства на тази лунация е свързано с надценяването. Слънце и Юпитер в Стрелец и в труден аспект с Марс в Риби, може да ни направи прекалено дръзки, смели, да виждаме голямата картина, в мащаб. Но Марс не е в най-идеалната си позиция в зодиакалния знак Риби. И нашите идеи и обещания могат да останат в сферата на разговорите или добрите намерения.

Луна и Марс в труден аспект не предполагат идеалната възможност за плавна изява на нашите емоции. Ще сме по-припряни, може да се гневим по-бързо.

Бих посъветвала към повече внимание по време на пътувания, обмяна на идеи, документи. Големите ни планове и засилената емоция не са най-добрите съветници по време на това пълнолуние.

Меркурий в Стрелец е ретрограден и е в знаков квадрат с Нептун в Риби. Нека неяснотите са мост към интуицията ни. В това малко удавено и объркано пълнолуние бихме били по-продуктивни, ако се обърнем към себе си и позволим на вселенските знаци да ни водят.

Тази ретроспекция може да е чудесно време да преосмислим вярванията си. Възможно е тези промени да се появят и след по-засилена комуникация, която не обещавам да върви идеално и гладко. Но все нещо трябва да ни предизвика да се обърнем към себе си.

Участието на Юпитер в лунацията ще ни направи жадни за повече. Това е много „ненаситно“ и разхищаващо положение, приятели. И не винаги ще можем да сложим ясна граница. Самите ние ще сме в крайностите на настроенията – оптимизъм, песимизъм.

Четете между редовете, музиката на душата и вселенските знаци. Там скритата информация би била по-полезна, разкриваща, помагаща да определим своите вярвания. Бъдете осъзнати, любопитни, изследвайте. След откровенията на новолунието в Скорпион, трябва да наместим своите убеждения. Понякога с цената на това да преразгледаме минали такива, в конфронтация с околните, в среща с големите очаквания.

Слънце и Луна участват в конфигурация Хвърчило с връх Луна в Близнаци.

Хармоничните аспекти към Хирон в последен градус в Риби и Северен лунен възел в последен градус в Рак ще ни помагат да преодоляваме болезнените теми свързани с нашите убеждения. И преработвайки емоциите във взаимоотношенията ни с околните, да чувстваме себе си „полетели“.

Бъдете намерени в своята музика, приятели. И в междуредието в общуването с другите.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

Свързани