Лидерите в сферата на криптовалутите за близкото бъдеще на Биткойн

1
211
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Много обикновени инвеститори бяха разочаровани от рязкото спадане на цената на Биткойн под $ 4,500. Изданието CoinTelegraph постави днес въпроси на някои от известните имена в крипто индустрията.

Тони Вейс , бивш институционален търговец и голям поддръжник на Bitcoin, заяви, че няма съществени предпоставки за настоящия колапс, тъй като нямаше такива и по време на бързия растеж от края на 2017 г. Според него, тогава Bitcoin е надценен.

Вейс отбеляза, че параболичното движение не е ново за Bitcoin, както и фактът, че търговците често забравят какво прави Биткойн толкова важен. Според него, онези, които се интересуват от пазара на криптовалута единствено по отношение на печалбата, трябва да го напуснат завинаги.

Антъни Памплиано, ръководител на “Morgan Creek Digital Assets” и опонент на централизирано банкиране, заяви същото мнение, че не се интересува от краткосрочната динамика на БТК, а само от дългосрочната тенденция. Най-забележителното, според Памплиано, е че, най-голямата крипто валута все още има възможност да падне – между $ 4,000 и $ 3,000.

Памплиано добави, че стигането на нивото от 3000 долара ще бъде определено историческо събитие. Към момента колапсът на курса на Bitcoin лиши цялата пазарна капитализация от повече от 80% от стойността и, а тази година мечият пазар намали капитализацията на БТК  с 75%. Тони Вейс се съгласи с тази прогноза.

Алекс Тапскот , автор на книгата “Blockchain Revolution”, също се съгласи с тезата, че криптовалутният пазар е надценен и добави, че сега е времето, когато инвестиралите преди една година са решили да възстановят инвестициите си и да изтеглят голямата част от тях, поради всятата паника и  страх от различни институции и правителства по света.

 

Харесайте нашата страница във фейсбук и ни последвайте в Twitter.
Инвестирайте при нас и печелете напълно пасивно от реална бизнес възможност. 

Related