Редене, лакиране,циклене,фугиране на паркет.

1
247
Добави коментар
klasikparket
klasikparket

 Занимаваме се с паркетни услуги – редене, пренареждане, лакиране, циклене, байцване, фугиране, притягане на паркет и дюшеме от 1994 г., през което време залагаме на качество и коректност в отношенията с нашите клиенти.

Извършваме и доставка на масивен паркет и всички консумативи – лакове, лепила, первази на конкурентни цени и със съответното качество. Нашият персонал се състои от професионалисти с дългогодишен опит, които са подготвени за извършване на всички паркетни услуги от редене до лакиране на паркет. От тях може да получите винаги коректна и компетентна информация на вашите въпроси. Работим без почивен ден с много желание и професионализъм, за да може Вие, нашите клиенти да сте доволни. Поръчките се изпълняват максимум за 3 дни от момента на Вашата заявка. Работим в рамките на София и региона, но сме изпълнявали поръчки навсякъде където имат нужда от нашите услуги.

Услуги – паркет и дюшеме

1.Циклене – осъществява се с машини с абразивен елемент шкурка като се преминава от по-груба към по-финна до постигане на желаната гладкост и отстраняване на замърсяванията от паркета или дюшемето.

2.Шлайфане с дискова машина – представлява допълнителна обработка след цикленето с барабанна машина. Изчистват се дефекти от предходното циклене.

3.Фугиране – извършва се успшно само при неподвижен паркет с лепило за фугиране като се забърква с фини трици от дървото, което се фугира. Най-добре се фугират отвори с размери от 1-3 мм. Възможно е фугиране и с готови смеси от типа на силикона след лакиране на паркета, за малки участъци и при подвижни паркети.

4.Лакиране – извършва се с лакове за паркет,който притежават по-висока износоустойчивост, но все пак трябва да се отбележи че няма лакове, които да не се надраскват при въздействие с твърди предмети. Лаковете запазват цвета на самото дърво, те са безцветни и биват гланц, сатен и мат. Преди лака се нанася и грунд, който импретнира дървото в дълбочина и спира процеса на попиване на лака в дървото, така той се задържа на повърхността с което се получава по-дебело лаково покритие. Ние препоръчваме поне трикратно лакиране ако човек иска да разчитана по-дълготрайна защита на своя под.

5.Притягане на паркет – под притягане се разбира уплътняване на фугите на паркета чрез придвижване на паркетините по редове една спрямо друга.

6.Отпускане на паркет – извършва се в случайте на подуване на паркета вследствие на наводняване или повишаване на атмосферната влажност над диапазона 30 – 60 % . Обикновено при наводнявани паркети се налага те да съхнат около 40 дни като се прави непрекъснато проветряване на помещението, след което се добавя извадения паркет.

Оглед – извършва се в случайте когато клиентът не може да прецени сам от какви услуги се нуждае неговият паркет. Огледът се заплаща 10 лв. или се капарира услугата.