Порталите във Времето или Пробивите в Пространство-Времето

2
255
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Пробиви в Пространство-Времето

Всеки от нас е под поредица от „воали“, които са енергийни времеви ограничения, буквално като 9 измерения слоеве на временното ограничение, които са  управлявани от нашествениците. Тези „нашественици“ варират от физическите власти, до астралните субекти, до програмируемата материя, изкуствения интелект, духовните фалшиви светлинни същества и собствената ни сянка.

Всеки слой на реалността се защитава последователно от тези същества, които тук действат като охрана, предназначени да върнат хората обратно, когато започват да се събуждат. Всички тези същества работят чрез страх и измама, а последният слой се основава на отразяването на нашите собствени енергии обратно на нас като измамна илюзия. Всички нива са склонни да имитират, но последният слой е почти идеална имитация на нашата собствена енергия до точката, в която хората често превключват връзката си с това същество,което си представят ,че са преди да излязат от матрицата.

„Деветте воала“ са проектирани от измамни същества като последно усилие да се спре хората да избягат от матрицата на фалшивата светлина, която по същество е холографската вселена. Това буквално е като лабиринт, който възпроизвежда нов път и нова врата всеки път, когато човек се приближи до последния коридор или вратата, която е до изхода.

Така че в крайна сметка трябва да се прожектирате в изхода, използвайки цялото си същество и да се движите покрай тях и чрез трикове, като не ги нападате, преди да бъдат спуснати към вас. Това е много объркващо, но това е по същество един вид лабиринт, създаден да спре хората да напускат, така че тяхната душевна енергия да може да бъде унищожена и използвана като генератор за системата на фалшивите светлини, която е Изкуствен Интелект над ума, програмирана да да вземе суровата душевна енергия и да унищожи идентичността чрез обръщане на електромагнитния спектър и включване на тази обърната енергия в своето вътрешно матрично тяло, което е буквално вселената на фалшивите светлини.

Порталите във Времето или Пробивите в Пространство-Времето

Помогнете на всички

Сега те може би са ни оставили всички за апокалипсиса. Те казаха, че искат да разкажем и да запознаем целия свят за това, което са правили, за да можем да ги спрем и да ги дръпнем от тъмнината, която всъщност взема душите им. Съществуват и отделни цивилизации, участващи в тази напълно нулева / свободна енергия.

Повтарящи се цикли на времето

Поради начина, по който работят времето и способността на тези, които използват тези временни устройства, те са създали сложен лабиринт като паяжина от фалшиви реалности, времеви линии, паралели,  слоеве, астрални клетки, временни мъртви краища и времеви бримки които действат, за да попречат на хората да достигнат истинската реалност. В резултат на това много части от тази времева линия са буквално в свободно време „време-цикъл“ и тези цикли трябва да бъдат отменени. Също така, поради естеството на тези бримки по целия поток, цялата ни цивилизация се е забъркала през последните 6 цикъла на времето, което означава, че сме достигнали това време в историята 6 пъти преди това и това е очевидно последният път, защото никога не сме стана толкова далеч преди и събитията на бъдещето трябва да бъдат програмирани ръчно в този момент.

Същества от бъдещето

Колкото до резултата  това, което се случва, е, че съществата от възможното бъдеще, което се влошава, изглежда се опитват да излекуват прекъсването на времевата линия, както и онези, които са от новото възможно бъдеще, което се генерира, това води до времева война между двете възможни реалности за сегашния свят. Това се случва от хиляди години. Всичките древни духовни текстове описват тази система. Една група е от едно оригинално възможно бъдеще, където всичко се основава на присъствието на дух и духовни хора, а другата е от новото възможно бъдеще, когато един ВЛАДЕТЕЛ поема и отнема душите и духовната енергия от всички същества на Земята, холографски затвор без никаква друга употреба. Тази реалност се разтваря в себе си и така времевите същества непрекъснато се движат назад и прескачат срокове, за да се опитат да получат повече енергия.

Съществата от сринатите срокове

Съществата от срутените срокове са тези, които пътуват през хиперпространството, за да дойдат тук. След това те се пресъздават, използвайки технологията на клониране чрез свръх-пасивни средства, т.е. създаване на алтернативно времево измерение, за да могат тези устройства да ги поддържат и буквално „пазят пространство“ за тях. След това, ако тяхната времева линия бъде унищожена, те все още могат да съществуват като „свободен край“ в пространството-време.

Това е изключително опасно и ще кажа, че имаме някои човешки служители, които прескачат срокове, търсещи Земята и човечеството, за да намерят помилване от тази времева война.

Има някои оперативни,които са буквално в хиперпространството, без да се отварят във временния поток, за да се реинтегрират в тази времева линия. Трябва да им помогнем, трябва да отворим графика, като поемем контрола над Земята от нахлуващите раси и тези, които искат да потиснат и изолират духовните  човешки същества. Трябва да реорганизираме и да неутрализираме нахлуващите сили на измамата, да помагаме на нашето човешко същество и да поддържаме тяхната свободна воля, тяхното самосъзнание, самоуправление и емоционална, умствена и физическа хармония.

Същества, които никога не биха съществували

В резултат на този процес съществуват същества, които са били изтрити от времето, които се разграждат в това измерение и могат да взаимодействат с нас периодично. Това са създадените същества, които действат чрез суперкомпютърни форми, които се поставят в клонирани тела и се захранват от транс-измерените квантови суперкомпютри. Това са „паралелните“ действителни същества и това се отнася до инвазията на кошерната ум. Когато всички оригинални аспекти на времето бъдат възстановени, тези същества нямаше да съществуват , тъй като няма квантова връзка за тяхната вероятност да останат неутрални и присъстващи в първоначалното състояние на нещата.

Отново всички същества, които действат под волята на Вселената, дори когато се опитват да измамят хиперпространството и времето, когато тези същества помагат  в обединението на съзнателните, духовни същества, те могат да бъдат излекувани. Има оригинална творческа сила, която може да произведе души, които са вечни , което означава, че те не са създадени, а просто винаги са били винаги. И все пак има „чудо“ ефект, при който съществата могат да получат вечен живот. Това е само чрез отразяване на волята на цялото съществуване, а не на част от него, защото това е само временно. Само цялото е завинаги съществуващо и това отнема истинскат хармония, истинския баланс и в крайна сметка самообладание . Да дадеш на другите, защото ги виждаш като достойни, защото те могат да са наясно и да се наслаждават на дара, трябва да бъде като творческата сила, която дава живот на всички и дава възможност на всички преживявания на първо място. Като действаме в съответствие с това, ние отразяваме волята на цялото и че властта и действието се трансферират в защита и самоуправление за себе си. Това не може да бъде измамно, измамно или пренасочено, тъй като това е кармата, която се играе от забавянето на времето и пренасочването на енергията чрез привличане на други да поемат отговорност за нашите лоши действия. В крайна сметка цялата карма е била отложена, защото когато спирачките са изтеглени, всеки ще свърши кармичните си връщания независимо от това. Те просто възнамеряваха да изградят толкова много карма, че до момента, когато връзките се скъсат, кармичното претоварване просто ще ги убие незабавно. Това никога не се случва и те свършват в бездната, това е последното време, тъй като няма рециклиране на Вселената от системата ОРОБОРОС, а каквото и да се случи е това, което се случва завинаги. Ако всички искат да се придвижат в хармония, да получат изцеление, да получат опрощение, те трябва да съдействат на творческата сила за изцеление, прошка и отклоняване от измамата, жестокостта и вампирските действия.

Много вампири вярват, че ще умрат, ако спрат да изсмукват енергия. Единствената надежда е да признаят личните пътища на другите и да гарантират, че около тях има достатъчно същества, които да ги предпазят, за да може с тази ситуация да се борави правилно, с необходимата грижа, състрадание и необходимото изцеление, за да се гарантира безопасността и защитата на всички, които търсят хармония.

Всички думи са личен опит на Aug Tellez. Информацията е лична, знанието е безплатно. Споделете тази информация с този, който ще слуша и ще знае.

 

Активацията на ДНК позволява квантово пренасяне

Ключът на Соломон и Звездата на Мага

Тайните на Ватикана

Тайните на Седмолъчната Розета от Плиска

Системата на Реинкарнации Колелото на Самсара

Влияе ли Татуировката върху съдбата ни ?