Гарциния камбоджа – кажете “не” на излишните килограми | Calorex

1
118
Добави коментар
borola
borola

Диетите са неприятни и продължителни и водят до глад и ненаситност. Би било добре да се избягват, особено, ако имат подходяща алтернатива.
Гарциния Камбоджа е тропически плод, подобен на тиква, напоследък добил рязка популярност като растителна добавка, подпомагаща отслабването. Блокира възможността на тялото да натрупва мазнини и дърпа спирачката на апетита. Също подпомага поддържането нивата на кръвната захар и холестерола.

Активното вещество в състава на Гарцинията е хидроксицитриновата киселна, която в проведени изследвания с нея доказва ефективността си при изгарянето на мазнини и понижаваето на апетита. Действа, блокирайки специфичен ензим – цитрат лиаза, който катализира синтезата на мазнини в тялото, а в допълнение повишава нивата на мозъчният хормон серотонин, който спомага намаля усещането за глад.

Гарциния камбоджа улеснява усвояването на глюкоза в организма. Това, освен отслабващият ефект, е още една причина хората с диабет да са заинтригувани от Гарцинията и я прави добър природен заместител на диабетичните лекарства за понижаване на кръвната захар.
В добавка към тези полезни свойства на Гарциния камбоджа идва още едно, свързано с подобряване на холестеролните нива, понижаването на триглицеридите и т.нар. лош холестерол и повишаването на добрия.

Позитивните влияния на Гарциния камбоджа и вкючената в състава й хидроксицитратна киселина са залегнали в създаването на безвредния природен продукт Калорекс. В него е добавен и хром пиколинат, който потенцира действието на хидроксицитрата и заедно двете съставки на Калорекс осигуряват стабилна благоприятна помощ в стремежа към отслабване и поддържане на стройна фигура.

Калорекс, в комбинация с уравновесен хранителен режим и подходяща двигателна активност осигурява здравословна загуба на тегло, без неблагоприятни ефекти и гладуване. Дневният прием на Калорекс, който гарантира максимален ефект е по 1 капсула два пъти на ден преди ядене.

Преглеждания:
719