Храните с нисък гликемичен индекс намаляват апетита и помагат

1
103
Добави коментар
borola
borola

В процеса на отслабване освен активно движение се препоръчва прием на храни с нисък гликемичен индекс.

Кои са тези храни и как подпомагат борбата с наднорменото тегло?

Пълнозърнести продукти: хляб, макарони
Бобови растения – грах, леща, фасул
Сурови моркови
Домати
Кафяв ориз
Круши, ябълки
Цитрусови плодове – грейпфрут, лимон, портокал
Яйца
Риба и др.

Какви са ефектите на тези храни?

Всички изброени продукти поддържат здравословни нива на кръвната захар и поишават усвояването на мазнините от организма. Храните с нисък гликемичен индекс спомагат за поддържането на здравословни нива на холестерола, намаляват опасността от диабет тип 2 и сърдечно-съдови заболявания. Основно качество на храните с нисък гликемичен индекс е стимулиране на отделянето на хормона глюкагон-подобен пептид 1, чиито концентрации в кръвта понижават апетита и повишават чувството на ситост.

Ето защо при проблеми с теглото и нужда от бързо отлслабване е необходимо в менюто да бъдат включени ако не всички, то поне голяма част от тези храни.

Приемът на продуктът за отслабване Калорекс Апетин е още един начин за контрол над апетита. Калорекс Апетин е натурална хранителна добавка за лесно, бързо и ефикасно отслабване. Всяка капсула Калорекс Апетин съдържа 700 мг стандартизирана пиноленова киселина. Калорекс Апетин стимулира двата пептидни хормона – холецистокинин и глюкагон-подобният пептид, като така създава още по-силно чувство за ситост, предпазва от излишен прием на калории и регулира телесното тегло.

Когато балансираният хранителен режим е съчетан с подходяща физическа активност и прием на Калорекс Апетин, това представлява един от най-добрите начини за бързо и лесно отслабване без диета.

Преглеждания:
571

13ное.2018

02ное.2018

25окт.2018