С Калорекс отслабваме без да губим жизненост и добро настроение

1
219
Добави коментар
borola
borola

Драстичната диета е акт на агресия спрямо собствения ни организъм. И без друго, ако имаме наднормено тегло, това затруднява функционирането на повечето органи и системи. Ако пък и годините са ни понапреднали, метаболизмът е забавен. Освен това диетата стресира организма с глад и липса на определени хранителни вещества, с които той е свикнал.

Вследствие на неразумни диети се отключват редица здравословни проблеми. Всички специалисти са категорични– с глад не можеш да излъжеш организма си да стопи жизненоважните, според него запаси от мазнини и да извае мечтаната фигура.

Напротив, той посяга към запасите от мастна тъкан в мускулната маса и въглехидратите в черния дроб. Разграждайки се, тези вещества натоварват много силно черния дроб и панкреаса. Доказано е, че организмът реагира на енергийния недостиг, не като разгражда, а като натрупва мастни депа.
Невъзможно е за някого със слаб метаболизъм да се бори с излишните килограми единствено като намалява приема на калории. Възприемайки гладуването като нещо ненормално, остатъчният метаболизъм намалява, а килограмите не, затова е важно да се запази добрата обмяна на веществата. Гастроентеролози предупреждават, че гладуването обуславя риск от хипогликемия, нарушения на харносмилането и образуване на много газове, тъй като организмът е настроен да приема повече храна.

За щастие има природен продукт, който помага да се постигне желаното отслабване без заплаха за здравето, без стрес и гладуване. Калорекс потиска апетита, увеличава основната обмяна, избирателно засилва изгарянето на мазнините, като щади белтъчините и топи именно най–вредните за здравето мастни депа в областта на корема и талията.

Така, след прилагането на Калорекс в продължение на 8 седмици теглото намалява с 5 кг, а само с диета– 2 кг, като осигурява на отслабващия по–голяма жизненост и по–добро настроение.

Преглеждания:
588