Скрита лимонка във „Фермата“! Хубавата Александра се пъхна в мъжко легло… (СНИМКА)

1
127
Добави коментар
slavchev
slavchev

Вече една седмица трима участници от миналия сезон на риалитито „Фермата“ – волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев, са гости на настоящите играчи, при това с важна мисия. Именно те ще трябва да определят кой от новите играчи да получи амулет, с който да се спаси от един елиминационен дуел. Въпреки че показаха, че няма да се поддават на мненията на останалите, а ще разчитат само и единствено на собствената си преценка, хубавата филоложка Александра все пак реши да направи опит да подкупи единия от тях. Къде на шега, къде насериозно, Сашка безскрупулно се вмъкна в леглото на Иван Гинчев и съблазнително го изчака да се появи и да я види.

Идеята й предизвика много смях сред останалите мъже, които бяха в стаята, а Роман дори я посъветва да си свали потника, с който е легнала, за да изглежда наистина гола. Чак до това не се стигна, но младата манипулаторка все пак смъкна презрамките си надолу, за да примами жертвата си.
 

 

Самият Гинчев определено не очакваше това, което завари в спалнята и не скри изненадата си от „подаръка“, който го очаква. „Шокът“ му обаче бързо премина и докато Александра го гледаше в очакване, той си съблече блузата и се метна отгоре й в леглото.

В крайна сметка всичко приключи с много смях, а опитът за гол подкуп се оказа неуспешен. Устатият емигрант все пак не пропусна да даде един съвет на мераклийката си: „Когато искаш да изненадаш някой, бъди готова и той да те изненада“.

Източник: www.blitz.bg

loading…