Малки цени и за най-големите хора в живота ни

1
148
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

 Нека днес не подминаваме и малките ни фешънисти и предложим на техните мамита няколко кокетни сетчета, с които да ги поглезят и накипрят за детската градина или за разходката в парка. Нека не забравяме, че стилът се притежава, но, за да се развие трябва да се подхранва още от ранна детска възраст.

Цените са зашеметяващи и шансът да пропуснете да облечете любимото си човече по забележителен начин е почти минимален. Дрешките са от качествени материи, а комбинациите са феноменални.

 Това да обличаме собственото си дете със стил показва, че ние самите сме стилни и поддържани жени. И вероятно някой ще кажат, че третирате детето си като кукла, чиито парцалки сменяте според настроението си или пък домашния любимец, който разхождате в кошница, но не позволявайте подобни коментари да повлияят на личностните ви възприятия за това как трябва да обличате себе си и малкото съкровище.

 Няма по-голяма радост за една майка да види как малката й госпожица се опитва да я имитира, носейки нейните токчета и слагайки толкова недодялано червеното й червило. Оставете ги да бъдат себе си ли да бъдат този, когото искат, поне, докато имат тази възможност, защото след като пораснат, обществото ще им каже кои и какво трябва да бъдат! Вие сбъдвайте мечти, докато все още имате тази сила, дадена ви от тяхната вяра.

Етикети: black friday, детски дрехи, ниски цени, онлайн пазаруване онлйан шопинг, промоции, черен петък