Хороскоп за декември 2018

3
426
Добави коментар
markcomm
markcomm

Вижте какво вещаят звездите за всяка зодия през декември 2018

Овен През декември професионалният Ви живот ще бъде напрегнат, но плодотворен. Финансовият комфорт ще се дължи на разбирането в семейството. Очакват Ви приятни мигове с брачния Ви партньор. Щадете здравето си, че силите са Ви на изчерпване.

Телец Здравето на Телците ще бъде великолепно през месец декември. Венера – малката благодетелка подкрепя вашите професионални перспективи. Очаквайте повишение! Парите няма да бъдат проблем през месеца.

Близнаци Любовният живот на Близнаците през месец декември ще бъде фокусиран върху брачния партньор и споделените интимни мигове ще Ви носят удовлетворение. В професионалния Ви живот небето е безоблачно. Лунното затъмнение ще ви накара да промените плановете си. Здравето Ви ще бъде деликатно. Грижете се за себе си!

Рак Отлични финансови перспективи през декември – това вещаят звездите за вас, Раци. Професионалната  среда ще изисква много от Вас. В любовта ви очакват романтика и безпокойства.  Ще се радвате на чудесно здраве през първата половина от месеца.

Лъв Енергийните Ви нива са фантастични, Лъвове. Здравето Ви ще бъде стабилно. В работата ще има много напрежение, но пък ще спечелите доста пари. В любовта вложете повече вербално общуване.

Дева Връзката с партньора Ви ще се възроди и ще бъде изпълнена с романтика. Ако сте на път да правите сделка с недвижим имот, то знайте, че тя ще бъде много печеливша за вас. Очакват Ви напрегнати моменти в работата. Почивайте си повече, за да не ви създаде сериозни проблеми здравето.

Везни Вложете повече творчество и ще постигнете по-добро положение в професионалната сфера. За сега кариерата ви буксува, макар че се опитвате да не обръщате внимание на това. Осланяйте се повече на своя брачен партньор.  Здравните ви перспективи са отлични.

Скорпион Чудесно време да подобрите своите професионални умения чрез някакъв вид обучение или квалификация. Връзката с Вашия романтичен партньор ще бъде нестабилна. Ще се радвате на добро здраве през целия декември.

Стрелец Очакват ви хармонични любовни взаимоотношения с вашия съпружески партньор. Очаква Ви великолепно здраве. Повече пари ще потекат към Вас през последната седмица на декември.

Козирог Отлично здраве за представителите на зодия Козирог. Ще имате енергия в излишък. Лунното затъмнение ще предизвика сътресения в любовната Ви връзка. Ще се радвате на добри финансови постъпления в първите три седмици на декември.

Водолей Едно пътуване зад граница може да подобри в значителна степен връзката Ви с партньора. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви излъже дори във финансовата област. Очакват Ви пари. Здравето Ви ще бъде чудесно.

Риби Юпитер ще подпомага в изключителна степен вашето професионално развитие. Социалните контакти ще Ви бъдат от полза по отношение на финансовата сфера. Фантастично време за любов през целия декември. Здравето Ви ще се подобри едва в последната седмица на месеца.

Още по темата: