Шармантната любовница на Варсанов го брани със заби и нокти в съда!

1
149
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

Любовницата на наркобоса Илиян Варсанов го брани със зъби и нокти в съда. Шармантната 39-годишна Веселина първоначално заявила, че ще разкаже как пласира дрога и е обзавел дома си като магазин за наркотици. Щом видяла съдията обаче заявила, че го обича и няма да говори нищо. Това споделиха магистратите, цитирани от в. Телеграф. Закопчаха Илиян Варсанов и гаджето му, ченгетата останали изумени от намереното в апартамента! 

Днес се очаква съдът да прецени дали да остави Варсанов, гаджето му и други двама дилъри в ареста за постоянно. До ареста на Илиян варсанов, познат играч в наркобизнеса още от времето на Демби и Клюна, се стигна след като пласьор го закова с показанията си. Мъжът подробно обяснил как пазарува наркотици от Варсанов, къде живее и механизма на предаването. Ченгетата издебнали бандита пред дома му и го закопчали.

В апартамента на улица „Хубча“ пък заварили любовницата му Веселина, която криела наркотици в джоба си, затова също е задържана. Справка в съда показва, че Илиян Варсанов е продавал наркотици и кътал оръжия докато е бил в условна присъда. Той получил три години затвор с пет години изпитателен срок отново за дрога. Магистратите коментираха, че се очаква съвсем скоро той да бъде вкаран в затвора, тъй като е нарушил присъдата си.

https://www.blitz.bg/kriminalni/sharmantnata-lyubovnitsa-na-varsanov-go-brani-ss-zabi-i-nokti-v-sda_news642634.html