Мобилните залози стават все по-привлекателни

2
207
Добави коментар
magazin
magazin

Ползвателите на мобилни устройства като лаптопи, смартфони, айфони и таблети вече могат да залагат спокойно на спорт или казино. За целта трябва да отворят мобилните версии на букмейкърските сайтове или да качат специалните апликации. Повече за мобилните варианти на различните компании можете да прочетете на сайта на Siiilentbet.net, както и други важни неща. Но нека разгледаме какви са последните новости в света на т.нар. мобилни залагания.

1.Мобилни апликации на букмейкърите

Почти всеки букмейкър има свое мобилно приложение, с което се дава бърз и лесен достъп на клиента до системата за залагания. Вместо да отварят мобилната версия на даден сайт се отваря апликацията, която представлява малка икона на десктопа на устройството ви. От приложението можете да контролирате всички залози, и да играете на отделните игри.

В момента за номер 1 при мобилните залози се сочи Bet365, макар че конкуренцията въобще не дреме, а работи. Много са хазартните компании, които пуснаха апликации за Android и iOS даващи шанс на потребителите да залагат в реално време, където и да се намират в страната.

С увеличаването на клиентите залагащи през мобилни устройства се въвеждат и иновации в тази сфера. Някои платформи за онлайн залагане дори пускат бонуси само за играещите през телефони и таблети. Пресен пример за такъв бонус дойде от Bwin, но това не е единственият оператор, който предоставя подобен тип стимулиращи промоции за потребителите.

Това, с което се отличават Bet365 от конкуренцията е фактът, че са разработили приложения за всички познати устройства. Освен за стандартните операционни системи Android и iOS се намират апликации за телефони работещи под Windows, както и за Blackberry. Това е една добра новина за притежателите на различни устройства, които искат да играят през тях.

2.Откъде да изтеглим мобилните приложения?

Този въпрос зависи от конкретния букмейкър. Ако вземем за пример Bet365, то там приложението е качено директно на сайта. Други пък изискват изтегляне от AppStore, където се намират голяма част от най-известните апликации. В много от случаите клиентът трябва да направи настройките, за да отвори дадено приложение. Обикновено ръководства за инсталация на аповете ще откриете в основните букмейкърски сайтове.

В случай, че дадения сайт не притежава апликация, то най-лесния начин да играете в него е като отворите мобилната версия през браузъра на устройството ви. И при такава ситуация няма от какво да се притеснявате, защото отново ще може да се възползвате от всичките функции.

Ако не знаете как да задействате мобилната версия или апликацията, не се колебайте да се свържете с поддръжката на дадения сайт, която ще ви даде точни наставления. По този начин можете да разберете дали вашето устройство може да бъде използвано за мобилни залози.

3.Мобилни нотификации и възможности

Сега вече се наблюдава стремежа  на букмейкърите да вложат в мобилните си платформи, така наречените нотификации. Последните представляват известия, които клиентите получават на таблетите и телефоните си. Ако например залагате редовно на футбол, то можете да получавате актуални резултати от мачовете на живо. В случай, че сте фен на тениса, ще имате достъп до всичко, което се случва на световните кортове. Всичко това под формата на известия е реално време.

За сега нотификации се предлагат от Bet365, Efbet, 1xBet и Betfair, Bwin, но има върху какво да се работи. Още не може да се предостави конкретна информация на целевата аудитория. На този етап електронните известия съобщават за новини на спортна тематика, ала информацията е много обща и понякога дори не засяга пряко получателя ѝ. Очакваме това да се промени в бъдеще време, за да получаваме съобщения свързани с важните за нас събития.

Слава богу мобилните версии и апликации притежават всички възможности от десктоп вариантите за залагания. Клиентът може да се възползва от наличните бонуси, както и да затвори залога си посредством Кеш аут опцията. Функциите въобще не се различават, от тези на компютрите, така че залагайте спокойно и се насладете на наличните функционалности.

4.В обобщение

Ако се върнем по-назад ще си спомним годите, в които залагахме като пишехме по фишове. Сега мобилните залози диктуват модата, тъй като можем да ги използваме на работното място, в градския транспорт или докато почиваме на морето или планината. Запознайте се с всички мобилни версии и апликации на сайтовете за залози чрез Siiilentbet.net и вземете решение, къде искате да играете. Забавлението и положителните емоции от онлайн залаганията са гарантирани.