Какво означава да ти се присъни сняг

1
215
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ако сънуваш, че вали сняг не тогава, когато трябва/в неподходящ сезон/ – не е на хубаво,вещае неприятности и катаклизми.

Видиш ли преспи от сняг – означава тъга и мъка на душата ти.

Паднеш ли върху снега – късметът ще ти изневери.

Чистиш ли сняг – пази се от болест.

Разхождаш ли се сред снегове – пази си здравето.

Ядеш ли сняг – ще се трудиш напразно.

Вали ли сняг, когато му е време /през зимния сезон/ – богата реколта и успех.

Ако видиш на сън през зимата да вали сняг – не е лошо, нормално е за сезона. Но ако видиш такъв сняг през друг сезон – за земеделците – плодородие, за военните – неуспех.

Ако сънуваш, че вали сняг – лека болест ще имаш.

Ако ти се присъни, че правиш снежни топки и се биеш с тях – глупави постъпки ще те занимават.

Сняг видиш ли насън, ще изникне допълнителна работа

Снегът насън предвещава богата реколта, но ако вали сняг през лятото-очаквай страшни природни катаклизми; ако сънуваш преспи от сняг-тъга ще те налегне; ако насън паднеш върху сняг-щастието в любовта ще ти изневери; бродиш ли насън из снежно пространство-неизвестност; ако чистиш сняг с лопата-чакай болест; ако ядеш сняг насън-правиш напразни усилия.

Сняг ако сънуваш, значи смях. Сняг без време – грозна работа. Сняг на големи преспи – ще те огорчат. Сняг с време ако сънуваш, че пада – плодородие. Сняг, че газиш – ще изпаднеш в затруднено положение. Сняг, че вали, ако сънуваш, ще прекараш лека болест. Сняг, че правиш на топки и се биеш с тях, ще те занимават с глупави постъпки. Сняг че те затисне, значи ще се притесниш много, но после ще се зарадваш. Сняг, че ядеш – значи да станеш от леглото си и да пиеш нещо малко.

Ако сънувате сняг – това известява грижи и мъка; ако вали сняг през лятото – очаквайте страшни природни катаклизми; ако е през зимата – плодородие; ако той е на преспи – ще ви налегне тъга; ако паднете на него – щастието в любовта ще ви изневери; ако бродите в снежно пространство – неизвестност; ако го чистите с лопата – очаква ви болест; ако го ядете – полагате напразни усилия; ако газите в него – ще изпаднете в затруднено положение; ако вали силно – ще прекарате лека болест; ако го правите на топки и се биете с тях – ще се заемете с глупави постъпки; ако той ви затисне – много ще се притесните, но после ще се зарадвате.

И накрая – присъни ли ни се сняг, сигурно наближава Коледа!

Марица

loading…

Свързани