Сезонно намаление за вашият имот

1
140
Добави коментар
Ivan_Pantaleev
Ivan_Pantaleev

Сезонно намаление за вашият имот

Фирма за почистване– kalina2012, предлага на всички свой настоящи и бъдещи клиенти основно почистване на вътрешен или външен интериор.

Почистване на вътрешен интериор: Идва коледа, имате ли нужда от професионално почистване на стъкла преди слагането на коледната украса в вашият дом или офис. Предстои ви коледно парти, но диванът ви не е почистен. Не се притеснявайте как ще посрещнете гостите, просто ни се обадете, и ние в удобно за вас време ще ви почистим професионално меката мебел.

Идва коледа, семеен празник- празник който събира цялото семейство. Пристигайки любимите деца и малки внуци, щъкайки по всеки един ъгъл в вашият имот. Винаги е задължително да се обърне особенно внимание на домашната обстановка. За това ние от фирма за професионално почистване– kalina2012, сме готови да ви помогнем в борбата с семейния уют, на приемливи цени с намаления до 30% от всяка поискана услуга.

Сезонно намаление за вашият имот

Гласувайте

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Posted in UncategorizedTagged почистване на заведения, почистване на офиси, професионално почистване, фирми за почистване