Най-новият руски джип ОТВЯ кoнкуренцията с УНИКАЛНА ЦЕНА и визия! Виж само за колко се продава това бижу…

1
182
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лада XRAY демонстрира новата си визия и взривяваща цена за джип от такъв клас!

Базовата версия на руската машина ще е 589 000 рубли или около 13 000 лева, а най-скъпата версия (с повече екстри) – 723 000 рубли (16 600 лева), съобщиха официално от руската компания. От Lada коментират, че XRAY е издържан в типичния за компактните хечбек автомобили дизайн, но притежава и модерно SUV излъчване.

Моделът е развит върху платформата В0 и има над 500 оригинални детайла.

Стартовата цена е за модел с 1,6-литров бензинов двигател с мощност 109 коня и 5-степенна механична скоростна кутия с оборудване Optima, което включва въздушни възглавници за шофьора и пътника до него, антиблокиръща система ABS+EBD, ESP и за контрол на тягата TCS, за удържане при наклон, електрически стъкла на предните врати, регулиране на предната седалка на шофьора на височина, аудиосистема с тъчскрийн дисплей и Bluetooth, 16-цолови джанти и т.н.

Най-скъпият пакет за руския кросоувър Prestige включва редица екстри като датчици за светлините и чистачките, подгряване на предното стъкло, климатроник, камера за задно виждане и тонирани задни стъкла. С това оборудване автомобилът върви и с 1,8-литров бензинов мотор с автоматична трансмисия.

От руската автомобилна компания не се съмняват , че автомобила ще мине всички тестове по безопасност и съвсем скоро ще се продава и в Европа. Очаква се до края на годината да се появи и друг под модел с задвижване само на предните колела.

Ето и пълното представяне на Лада XRay , което може да разгледате във видеото по-долу! Братушките определено са създали страхотен автомобил:

loading…