Онлайн табла: играйте табла в интернет за удоволствие или за истински пари

5
566
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Онлайн табла: играйте табла в интернет за удоволствие или за истински пари

Можете да играете табла през интернет с реални играчи от цял свят, а за да бъде играта още по-вълнуваща и напрегната можете (ако желаете) участвате в игри и турнири с реален паричен залог. Игрите с реален паричен залог са обособени на различни нива като се почне от няколко цента до 5-10 и повече долара. Също така може да се включите и в така наречените фрийроли (freerolls), които са табла турнири с реален награден фонд, но без входна такса. Сами може да прецените дали да поиграете за удоволствие или да заложите и някой лев за тръпка. През интернет можете да излезете на дуел с играчи от цял свят и да докажете силата на българската школа.

Турнири

Имате на разположение огромен брой турнири от всякакъв вид: Sit ‘n’ Gos, гарантирани, фрийроли, 2/4 winner games, победителя взима всичко, както и сателити към събития на живо. Има турнир през час, така че винаги имате някаква възможност под ръка.

Фрийроли: можете да участвате всеки ден (независимо дали сте депозирали или не) и имате възможност да спечелите реални пари без да рискувате ваши собствени. Всеки месец се раздават над $10,000 от такива турнири. Месечни $2,500+: провежда се всяка първа неделя от месеца от 19:00 българско време. Можете да се включите директно чрез входна такса от $25 или да спечелите мястото си чрез някой от сателитите започващи от $1. Платени са първите 32 места като минималния награден фонд е $2,500. Двуседмични $1,000+: провеждат се на всеки втори четвъртък от 19:00 българско време. Входната такса е $14, а сателитите започват от $0,5. Платени са първите 8 места, като минималния награден фонд е $1,000. Седмични $500+: провеждат се всеки вторник от 19:00 българско време. Входната такса е $7, а сателитите са от $1. Платени са 32 места с гарантирани минимум $500.

 

Сайтовете, които рекламираме на нашия сайт са утвърдени оператори и предлагат най-атрактивните условия за игра на табла в интернет. В техните табла мрежи ежедневно се организират голям брой мачове и турнири. Печалбите се теглят в рамките на 24 часа за онлайн портфейли.