Биодерма – Себиум Реновиращ серум срещу акне x 40 мл.

2
285
Добави коментар
dragoev10
dragoev10

Биодерма – Себиум Реновиращ серум срещу акне x 40 мл.

 

Информация за продукта: Реновиращ серум за успокояване и почистване на комбинирана и мазна кожа, и на кожа с несъвършенства.

 

Свойства:

 

Френската фирма BIODERMA откри и създаде един невероятен продукт в борбата с акне – Sebium Serum. Ексфолиращата грижа коригира съществуващите несъвършенства, успокоява и усъвършенства структурата на кожата, като се използва нежен пилинг ефект. Себиум Сериум за лице изглажда неправилните контури и възвръща естествения блясък на кожата.

 

Продуктът съдържа изключителния патентован комплекс Fluidactiv*, който регулира и стабилизира качеството на себума и предпазва от появата на несъвършенства.

 

Серумът има в състава си 2 дерматологично активни съставки: гликолова киселина, която изглажда и почиства, и D-Pantenol, който интензивно успокоява.

 

Неговата иновативна гелообразна структура е с висока толерантност за кожата.

 

Указания за употреба: Нанася се през вечер върху кожа, която е предварително почистена с Sebium H2O или Sebium Gel Moussant. Ако искате оптимални резултати, използвайте Sebium Serum като лечение в продължение на четири седмици, самостоятелно или в съчетание с други продукти, които използвате вечер в грижата за кожата на лицето.

 

Да се избягва околоочния контур и устните!

 

* Патент на BIODERMA.

 

Опаковка: 40 мл.

 

Производител на серума за лице: Laboratoire Dermatologique BIODERMA, Франция.