Най-богатият тинейджър в света има зоологическа градина, кецове за милиони долари и отказва да приеме Роналдо и Риана (ВИДЕО)

1
162
Добави коментар
slavchev
slavchev

Младият богаташ Рашед Саиф Беласа (16), отвори вратите на дома си в Обединените арабски емирства, за да покаже на всички лукса, в който живее.

Имението на неговото семейство е толкова голямо, че трябва да използват колички за  голф, за да се придвижват из него. Те също така притежават частна зоологическа градина с около 500 животни. Много от тях са кръстени на световни звезди, които са идвали тук, като Марая Кери, Риана, Роналдо и др.

 

Беласа се появи в шоуто на Чарли Лакстън „Най-странните къщи на света“. Епизодът е посветен на дома на Беласа в Дубай. Този тийнейджър често се хвали с богатството си в Инстаграм – като се почне от скъпоценни автомобили до златни маратонки.

Той често позира с лъвове, тигри и други екзотични животни. В шоуто той казва, че би искал да се превърне в уважаван човек, подобно на баща си.
„Ние се грижим за нашите животни. В Кения видях гладни лъвове, защото ги хранят веднъж месечно, но ние ги храним всеки ден“, обяснява детето.

Също така, Беласа се радва на скъпоценни маратонки и се предполага, че колекцията му струва милиони долари. Има цяла стая с различни маратонки от различни известни марки. Той също така притежава кецовете, носени от футболиста Пол Погба, от които са произведени само 14 в цял свят.

За рождения си ден той получи „Ферари“ на стойност повече от 200 000 долара, въпреки че все още не му е разрешено да шофира.

Беласа казва, че много звезди искат да дойдат в къщата му, за да посетят зоологическата градина, но понякога му се налага да им откаже.
„Понякога просто трябва да кажете“ не „, нямам време и се уморявам, казва той.

Източник: www.blitz.bg

loading…

Свързани