CS:GO е вече безплатна и има Battle Royale режим

2
204
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Valve пуснаха дългоочакваният ъпдейт на играта, който носи фундаментални промени и е посрещнат със смесени чувства.

CS:GO става напълно безплатна. Valve ни подсказаха за това доста отдавна – ще позволи на новодошлите играчи да играят играта offline и да наблюдават чужди игри.

Нов battle royale режим беше представен в играта, като той се казва Danger Zone, а също така приветстваме и нов case със същото име, в който ще има 17 дизайна на оръжия, които са направени от Steam обществото.

Режимът Danger Zone е вече достъпен и може да се играе соло, дуо или трио.

Предишната вечер направих няколко игри и, да ви кажа, за момента съм меко казано разочарован. Играта въобще не е бърза – първо. Второ – пуска ви в мач с 18 човека и няма почти никакви оръжия по картата, едвам намирате с какво да се стреляте. Трето – трябва да събирате пари и дрон да ви носи доставката до вас. Да не говорим, че като си поръчате патрони за $1000 получавате горе-долу 10-15 патрона. Оръжията са скучни, радарът е неудобен. Мога да кажа още много негативни неща, но ще спра дoтук.

Това е любимата ми игра и аз винаги ще я подкрепям, но наистина очаквах повече за цяла една година.

Естествено, с времето режимът може да се подобри, но кой знае?

Като виждаме колко внимание обръщат Valve на CS:GO и го сравним с Dota 2, направо започваме да се плашим от ситуацията. Дано разработчиците се стегнат и ни предоставят това, което заслужаваме.

Ето и пълният списък с промени:

[CSGO – Danger Zone]

Представен е Danger Zone, бърз battle royale режим в CS:GO
Danger Zone може да се играе от един, двама или трима играчи

[FREE TO PLAY]

CS:GO е вече безплатна
Всички играчи, които са имали играта преди Danger Zone ъпдейта, ще  получат значка „Loyalty Badge“ и ще могат да си я сложат на профила
Всички играчи, които до момента имаха играта ще получат PRIME STATUS
Допълнително, вашият PRIME STATUS ще ви даде възможност да вземете Souvenir MP5-SD | Lab Rats (това може да стане като печелите XP в Danger Zone мачове), както и новият Danger Zone case.

[Danger Zone Case]

Представен беше новият Danger Zone Case, който включва 17 скина, направени от Steam обществото, а Horizon Knives ще бъдат „rare special items“.

 

Източник: HLTV