Стъпваме смело с меки чорапки

1
135
Добави коментар
svetla58
svetla58

Намираме се в сезона, а който повечето смятат, че креативността и щурите хрумвания за създаване на готина и тренди визия е почти невъзможно, защото дрехите са големи, тежки и обемни, в скучни цветове.

Но това изобщо не е така. Ако се върнем назад във времето, ще видим какви невероятни идеи ни дават различните пуловери, палтата, животински принтовки, наслагвания на материи и цветове и всичко, до което може да достигне силата и обема на въображението ни.

В момента вилнеем в най-студения сезон от годината и за да успеем да се справим с мразовитите дни, трябва да поддържаме пулса си забързан и да накараме кръвта ни да закипи, а какво би било по-подходящо за това от един наистина щур и готин аутфит, който да събере погледите на хората в офиса или на опашката в кафенето, докато чакаме да ни поднесат горещото, страстно сутрешно кафе.

 

 

В свят, където се опитват да ни наложат все повече норми на поведение, на облекло, на хранене и на какво ли още не, се изисква настина голяма смелост да посмееш да избягаш от всички тези рамки и да си създадеш двои собствени очертания.

 

 

Колко ще се осмелят да извадят на показ ярките цветове и разнообразните шарки на сладките си чорапки? Хората, които ги избират са непокорни и изразителни. Смята се, че те водят обстоятелствата до фина революция срещу униформите и умереността.

 

 

Грънч модата винаги е била много специфична и определено не за всеки, но затова пък, който наистина посмее да заложи на по-хард звучене във визията си, значително вдига левъла си с няколко пункта и бележи завидни резултати.

Бродериите по чорапите са една фантастична алтернатива, която рисува наистина уникални пейзажи по краката ви и им придава живот и емоция.

Класическите баскетболни чорапи отново са супер актуални и придават наистина ърбан звучене на вида ви.

Различните дължини под, до или над коляното са алтернатива, от която задължително трябва да се възползвате, ако искате да разнообразите ежедневните си ансабмли и да ги раздвижите значително за повече настроение.