HappyDerm флуид срещу акне COLLAGENA Instant Beauty, 50 мл

3
245
Добави коментар
infobgnet
infobgnet

Повече за продукта

Без акне, разширени пори и комедони с иновативния крем флуид HappyDerm! Възползвай се от декемврийските ни намаления! Вземи 1 брой HappyDerm с -20% ОТСТЪПКА. Редовна цена на продукта: 19,80 лв. Намалена цена на продукта: 15,84 лв.  Спестяваш: 3,96 лв. 

 

Отлично средство срещу акнето, разширените пори, раздразнената кожа и дискомфорта! HappyDerm е уникален по състав флуид, който премахва акнето, предпазва от повторната му поява, регулира производството на себума, матира кожата и многократно подобрява вида й. Енергизира и защитава кожата от вредното влияние на лъчите от мониторите и екраните. Иновативната консистенция се абсорбира много бързо и създава незабавно усещане за мекота и комфорт.

 

Премахва акнето и комедоните Свива порите, регулира себума Матира тена и премахва лъщенето Осигурява пълна фотозащита Поддържа правилната структура на кожата Успокоява и потиска възпалителните процеси Енергизира кожата Моментално действие

 

Ac.net. Мощна анти-акне съставка. Премахва пъпките, комедоните и свива порите. Бори се с 4-те основни причини за наличие на акне: хиперсебореа, хиперкератоза (образуване на груби люспи от мъртви клетки), възпалителни процеси и бактериално развитие.  

 

EnergiNius. Изключителна иновация за защита на кожата от вредното влияние на лъчите от монитори, телефони, таблети, телевизори и т.н., на които сме подложени постоянно. Презарежда кожата с енергия и жизненост. Матира тена и намалява лъщенето на кожата.

Масло от гроздови семки. Отпушва порите, предотвратява образуването на акне и комедони. Укрепва колагена и еластина, хидратира, има противовъзпалителни свойства. 

 

Колаген COLLAGENA. Българският колагенов хидролизат с чистота 99,5%, произведен по патент, е с научно доказано молекулярно въздействие. Възстановява и поддържа правилната структура на кожата. 

 

Масло от жожоба. Известно е с високата си ефективност при акне, белези и неравен тен. Има протиовъзпалително, противомикробно, антимиконично и антиоксидантно действие. 

 

За спокойна и чиста кожа, без акне! Избери HappyDerm.

 

 

Начин на употреба HappyDerm, 50 мл: Нанасяйте сутрин и вечер, с леки масажни движения, върху добре почистена кожа на лицето.

4.7 17 Супер Оферта