Зад кулисите в живота на Роси Георгиева

1
215
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес ще ви представим едно момиче на 35, което живее в своя собствена приказка, чийто сюжет е измислила и продължава да пише сама. Малко девойки в днешно време могат да се похвалят с възможността да живеят живот според личните си представи, очаквания и мечти. Затова винаги е много вдъхновяващо да се срещнем с една такава личност, която да ни разкаже как успява да го постигне. Тази удовлетвореност от живота е, може би, най-трудната съвременна цел, която малцина успяват да уловят.

Роси Георгиева, дами и господа, е една модерна млада жена, която живее според собствените си разбирания за живота и сама създава правилата, които да следва. Тя се наслаждава на всички блага, които предлага съвременния свят и гребе от настоящето с пълни шепи, за да трупа зад гърба си купища спомени и да рисува бъдеще, обагрено във всички нюанси на цветната палитра. Дали Living Coral е преобладаващият цвят за нейната 2019-та? НЕ! Нейни са всички цветове, всички емоции и всички смели мечти. Пътуваният са централната артерия, около която се завихрят всички останали нейни страсти – модата, лайфстайлът, любовта и насладата на битието. Всичките й приказни разкази и приключения можем да видим в блога й => sweet.rosvite.com

Истинска жена – носеща пълния заряд на това словосъчетание. Нежна, красива, секси, умна, жизнерадостна, позитивна, изпълнена с емоция и жовот. Енергията й е толкова силна и заразяваща, че при контакта си с нея можете да усетите невроните си, преливащи от положителен заряд. Но стига толкова приказки за нея. Нека видим какво и самата Роси има да ни сподели за себе си. Благодарни сме й, че се съгласи да отговори на нашия лексикон с абсолютна откровеност.

Име: Роси, от Росица. 
Зодия: Риби.
Роден град: Пазарджик.
Домашен любимец: Малко сладко беличко Чихуахуа.

Дизайнер: Напоследък следя доста българските дизайнери и съм впечатлена – Kolchagov Barba, Тони Димитрова – Avin, Невена Николова и други. Някои от дрехите ми са на пловдивската дизайнерка–Диана Кънева –Didro /в романтичен стил, направени за мен/. 
От чуждестранните – Elie Saab и Valentino.
Най-голямото съкровище в гардероба ми: Роклите ми – над 50, някои от които ефирни, а други по-секси и стилни.

Заведение: SASA Paradise или на Radisson – харесвам комбинацията от стайлиш и същевременно не прекалено напудрени места, в които разбира се, има и вкусна храна.
Песен: Нямам определена песен… Сещам се за Chandelier – на Sia /особено след рекламата на Dior… And You… What You would do for love ?/, харесвам доста от песните на Миро, Laura Pausini, Coldplay /Adventure of a Lifetime – с маймунките/ и други.
Книга: “10 тайни на успеха и вътрешния мир” – Уейн Дайър , “33 дни до мечтата” – на Наталия и някои на Вадим Зеланд. 
Филм: “Midnight in Paris” на Уди Алън https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=BYRWfS2s2v4
“Ваканцията” – също. 
Цвят: Бяло и бежово, червено, както и тюркоазено синьо /това предимно за елемент към интериора/.
Вярвам и в класиката на черната рокля.

Питие: Кафе, шампанско и минерална вода.
Салата или хамбургер: Салати в най–различни стилове и вкусове – предимно средиземноморски.
Токчета или кецове: Предимно токчета – в ежедневието по–ниски, на събития – по-високички. Но също и кецове понякога, особено при пътувания .
Рокля или дънки: Рокля определено. Но имам и няколко чифта дънки за зимата.
Вечен моден идол: Виктория Бекъм и Грейс Кели. 
Аксесоар: Очила и обеци /предимно изчистени, от благородни камъни/ .

Продукт за лице: Мицеларна вода Bioderma Sensibio H2o, Фон дьо тен – Estee Lauder Double Wear – SPF 30, пигменти за очи Klepach.Pro Bulgaria – за подчертаване и дълбочина на погледа.

Червило: В момента ползвам най-много Estee Lauder – Pure color Envy и няколко в цвят Nude.
Но много искам и червено матово на Dior.
Парфюм: Един от най-любимия ми за всички времена е Pure poison на Dior.
А в момента редувам Kenzo World Intense и Coco mademoiselle – Chanel.
Сутрешен ритуал: Кафе, плодове в леглото и скролване в инстаграм + традиционното почистване в банята.
Закуска: Плодове – банани, ябълки и други /или плодово смути и някое здравословно протеиново барче/.
Уикендите – пържени филийки с яйца и конфитюр или мед – изяждам минимум 3.
Сладко изкушение: Шоколадовите бонбони на Elizabeth Luxury chocolate – вкусни, изтънчени и very personal. /Получих кутия с коронки, кръстена на моя блог Sweet.Rosvite – Много мило :*/

Шопинг дестинация: Истанбул и Венеция.
Също и Париж… но там съм ходила само веднъж преди години, помня че нацелихме голямо намаление и си взех някои неща от Шанз-Елизе.
Модно списание: GRAZIA България , EVA.
Тенденция/модно течение: Френски Шик. Също и Royal стилът на Английския двор.

Какво винаги нося в чантата си: Портфейл, телефон и червило. 
Техниката, която използвам: Снимам с телефоните си – Samsung Galaxy 8 и Iphone 6 S Plus + професионалните апарати на приятели, за някои от сесиите.
Перфектната ваканция е в: Компанията на любими хора, независимо къде, но за предпочитане – на море… Любими са ми Гръцките острови, Турция и Френската Ривиера… и много други красиви местенца, от България – Созопол. Харесва ми да ходя и на Банско – на година по няколко уикенда.

За или против онлайн пазаруването?: За!  Обичам сутрин с кафето в офиса да преглеждам някои онлайн платформи за пазаруване. Но трябва да е с мярка. По едно време се бях пристрастила към поръчките, но вече съм доста по-умерена. 

+1: Моден съвет към читателите на eMODNO: Следете тенденциите, но НЕ ги следвайте сляпо!
Слушайте вътрешното си Аз – то е Вашият моден компас и носете неща, само в които се чувствате и изглеждате добре.

+2: Beauty съвет към читателите на eMODNO: Кожата и косата са нашите основни посланици на Красотата. Грижете се добре за тях, за да имате хубава визия в отплата .
И не забравяйте – Усмивката е аксесоарът, който никога не излиза от мода. Усмихвайте се повече, пийте повече вода и по възможност – няколко пъти месечно отделяйте време за масажче или СПА .

И последно – послание към читателите на eModno! – Изживявайки малките радости пълноценно, събираме парченца, като в цветен калейдоскоп, които са колекцията на нашия живот. А за доза дейли фешън вдъхновение – хвърляйте поглед в пъстрия свят на eModno.com – Красотата и Добротата винаги са на мода!

Редактор: Марина Делева