Кои ще са актуалните модели диадеми и украси за коса за сезон 2019

7
326
Добави коментар
martinpetrov
martinpetrov

Както при дрехите и аксесоарите, така и в украсите за коса съществуват модни тенденции. AbsoluteRose.com избра за вас топ моделите Диадеми и украси за коса за сватба и официални случаи.

1.Диадеми тип „венец“, които се връзват с панделка – особено подходящи за дълги пуснати коси и воали без закрепване. Нежни и безспорно класически модели.

Ръчно изработени диадеми за коса тип „венец“ – AbsoluteRose.com

2.Диадеми и украси с флорални мотиви. Артистично и изискано допълнение към официалните прически, особено подходящи за рокли и тоалети с дантела. красиво допълват и прибраните и пуснатите свободно коси.

Диадеми и украси за коса с цветни мовити – AbsoluteRose.com

3. Украси тип „клонче с цветя“. Асиметрични и много интересни те са класическо допълнение към полу-прибрана коса или асиметричните плитки

Дизайнерски украси за коса тип „клонче с цветя“

4.Големи твърди диадеми-искрящ акцент с перли и кристали те могат да допълват воала, но и да останат единствен акцент в официалната прическа. Особено предпочитан модел и за комбинация с вечерни тоалети.

Дизайнерски диадеми на твърда основа – Absoluterose.com

Ако един от тези варианти ви е харесал може да закупите или поръчате на AbsoluteRose.com. Всички дизайнерски модели могат да бъдат изработени в различни цветове и цветови комбинации, както и да бъдат допълнени с бижута в същия стил. Бъдете стилни и блестящи на своя празник!

Кои ще са актуалните модели диадеми и украси за коса за сезон 2019

5 (100%) 5 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!